Sista dagen i maj

Ja redan eller hur.. Imorgon är det första juni ojojoj :) Jag hoppas verkligen att den varma, soliga och sköna sommaren kommer för att stanna snart!!
Annars då jag det rullar på. Tror att C bara går i skolan på förmiddagen från och med imorgon.. Inte för att det blir så stor skillnad för min del, kan nog till och med så att jag får lite längre ledig tid på eftermiddagen men det är sånt som märks vet ni!
Idag är det också tre veckor kvar tills min lilla familj kommer hit och hälsar på vilket ska bli jättekul! :)

Gårdagen, inget speciellt, hade spanska lektion som var bra :) tog en kaffe med Mika, jobbade, tog en lugn eftermiddag med lite film och plock och så, jobb, Mika var barnvakt så jag gick till henne en sväng på kvällen. =) Hade väldigt svårt att somna igår tror jag låg vaken alldeles för länge. Ibland vill inte tankarna lägga sig och ja ni vet finns nog fler som känner igen sig i att när väl tankarna börjar snurra så kan det vara svårt att få bort dem :P Var absolut inga dåliga tankar eller så. strunt samma.
Detta ledde i alla fall till att jag vart trött denna morgon vilket i sin tur ledde till att jag inte fick alltför mycket gjort efter morgonpasset.. Blev film, läxor, läsa tidning och ja inte alls så mkt mer. Hade behövt tvätta, städa...... MEn finns ju fler dagar man kan ägna sig åt såna roligheter. Efter lunch kom Mika en sväng, för att kolla datorn (hon har ingen där hon bor) sen en kaffe, vilken Susie också kom till :) Hämtade sen C i skolan och sen tog D (mamman) med henne på sagostund så jag fick vänta på att B vakna så gick vi till parken, åt mellis, lekte sen blev det en liten promenad innan vi kom hem igen :) Han var en riktig guldunge idag och skötte sig utmärkt, sånt gillar jag!
Ikväll ska jag hem till Bella för middag med tjejerna! Sen kanske det blir vidare till labuenavida för en kaffe eller hemåt sånt som märks också va ;)



Mors dag

Grattis på morsdag underbara mamma! <3


Helgen fram till nu har vart helt okej. Gårdagen bjöd på sol och värme, jobb också såklart men när det var över mötte jag Susie och Mika för lunch och stek på stranden. Blev till och med så att årets första dopp klarades av, kan knappast påstå att jag njöt av det. Det var iskallt i vattnet, iskallt! Blev sedan en kaffe och lite shopping innan vi först gick hem till Mika för hennes grejer till kvällen, sen till Susie, till affären för att sedan hamna hos mig, äta lite och göra iordning oss för att gå till Bella, Fiesta :) Hade sådär lagom tur igår mina vänner på vägen hem till mig, först spricker Susies påse, som tur var gick inget sönder! Går ett tag till skämtar om vad som hände och så spricker även Mikas påse.. Men sen blev det en lyckad kväll!
Söndagen har inte bjudit på så mycket hittills, har ätit, tagit en dusch, datorn, kollat friendsavsnitt på tv (sjukt gamla).. Blir att träffa tjejerna lite senare :)
Ska även göra en grej som jag är lite nervös över men jag hoppas och tror det ska gå bra! =)

Grattis till alla mammor! :)

joggingrunda



Japp eftrsom det varit brist på bilder ett tag så bjuds det här på lite svettiga och rödiansiktet bilder.. Var lat rätt länge idag på förmiddagen efter jobbet åt jag en stor frukost och kollade på Fenomen på kanal5play. Plcokade lite i mitt rum segade lite till innan jag bestämde mig för att jag fick ta tag i något så jag tog på mig kläder för att ta en promenad och i med musik i öronen var jag redo! Men sen när jag kom ut så kände jag att jag hellre tog och joggade så, så fick det bli. Ingen maratonrunda men jag är nöjd i alla fall! Har inga krav på min träningen längre vilket funkar så mkt bättre för då finns suget plus att jag till och med kan njuta av en joggingtur vilket inte hände alls för ofta innan! Bra ju ;) HAr fräschat till mej med en dusch måste slänga på mig lite mer kläder och nu ska jag upp till Mika för lunch! Hörs kanske senare :)

asturian weather

Ja här blir man inte alls klok på vädret ska ni veta! Bor man i Asturias så ska man alltid ha med paraply och bikini i väskan för man vet aldrig hur vädret ter sig! Slutade åska innan jag hämtade C, tog på mig mer kläder eftersom det var kallt när jag gick hemåt med tjejerna efter kaffen, vilket jag dock inte hade behövt för när jag kom ut denna gång möttes jag av värsta värmen och sol igen.. Haha. C fick leka en timme på skolan innan vi gick hem och åt mellis. Sen begav vi oss till bibblan för att lämna tillbaka lite böcker samt hitta nya. Kul att jag fick göra det denna veckan, mamman brukar vara den som fixar detta, men jag gillar när det blir lite annat än vanligt. Men vet ni vad när vi kommer ut från bibblan så regnar och åskar det igen, härligt ju..!? Nej, jag vill ha sol jämt! Torsdag och fredag väntas grått väder men helgen fin så jag hoppas det stämmer!
Dåligt med bilder här i bloggen nu men ja så är det ibland!

sol --> åska

Jo på förmiddagen var det strålande sol och ca 25° underbart. Jag tog en timmes promenad i solskenet, hann tyvärr inte lägga mig något på playan så det får bli en annan dag.. Innan jag kunde ge mig ut var jag tvungen att ta hand om tvätten, vika, lägga in.. Annars har det gått bra med barnen hittills. Skulle haft en skypedejt med Ellen men jag klantade till att lite, eller ja egentligen inte jag och absolut inte Ellen heller men den blev inte av i alla fall men då finns det något att se fram emot! Efter lunch var det tänkt att jag, Bella och Mika skulle gå till stranden, men blev lite molnigt så vi bestämde en kaffe istället och tur var väl det för under tiden vi satt där blev det riktigt grått och började komma små regnstänk, men vi satt kvar någon timme eller så innan vi bestämde oss för att gå. På hemvägen såg vi ett antal blixtar på himlen och hörde mullret, vi slapp regnet som tur var! Nu har det väl hållt på i en timme eller något sånt med blixtrar och muller så nu tycker jag att det räcker. Det kan i alla fall sluta innan jag ska gå och hämta C i skolan tycker jag! Nu ska jag ta och läsa lite i tidningen jag köpte igår och se vad för skvaller som finns om de kända personerna runt om i världen! Hoppas ni har bättre väder, vart i världen ni än befinner er! :)

I'M HAPPY

Och så länge fick vi njuta av den solen, idag är det molnigt och grått igen.. suck.. men inte att klaga för mycket för det är faktiskt inte kallt trots allt så lite positivt finns ju. Och det gör inte så mycket att det är mulet idag för jag är glad i alla fall!! :) Tror att en sten nyss försvann från mitt bröst! =)
Morgonens jobb gick bra, B var på bra humör. Tog tag i lite städning och tvättning samt bytte lakan innan jag mötte Mika vid 11 för en kaffe och en sväng till los fresnos där hon införskaffade nya hörlurar. Även lunchpasset bra och satt och pratade lite med D under tiden jag åt lunch, trevligt! :)
Sen en promenad och träffade Mika och Bella. Har köpt mig en tidning, får väl se hur mycket jag fattar då, men alltid kul och måste ju öva för att bli bättre eller hur! Är ju strax dags att hämta C igen så hinner nog inte läsa så mycket innan dess, haha.
Ikväll blir det middag hemma hos Bella, nice! :)

the sun is shining

And i love it! Har blivit tid på uteserveringar i den underbara solen idag. Morgonen flöt på bra trots en trött flicka imorse men hon var glad och efter jag lämnat henne i skolan vare ju dags för min spanska klass som vanligt. Den lite kluriga läxan skulle läsas upp, jag hade inte världens bästa historia men fick i alla fall ihop något. Lektionen gick fort och sen mötte jag Mika för en kaffe ute den stekande solen, underbart! Lite mer jobb och sen gick vi ut i solen igen. Jag hoppas verkligen att vi får ha sol några dagar nu så att man kan njuta rejält!! :)
Snart jobb igen och får la se om det blir playan eller parken med barnen sen, tror det lutar åt parken..

Dagens



Ja varför inte liksom, så här ser jag ut idag då vill säga! haha
B sov länge idag så blev inte så mycket jobb imorse, mer än att klä C och fixa hennes hår innan skolan, samt fixa fruksoten till B och sen kom mormorn och jag gick till spanskan. Helt okej lektion, men läxan vi fick var väl sådär, ska skriva en historia som innehåller vissa bilder, personer. Min fantasi är inte den bästa så får väl se hur det där kommer gå. Annars blev det en kaffe med Mika på orangeplace efter det och eftersom C är iväg på npgot med skolan behövde jag inte hämta upp henne vid lunch så blev en timme xtra ledigt. B och jag åt lunch tillsammans och sen kom pappan hem och jag har lite ledig tid :) Inte gjort så mycket dock haha. Om en timme ska jag till skolan för att hämta upp C. så blir det väl att hon får leka på skolan, hem och äta mellis och sen till parken med dem båda, sitter även barnvakt ikväll, men helt okej! Nähä om jag skulle ta mig för något nu då..
Känner dessutom att min lilla känslomässiga svacka har vänt och jag har fått mer energi och ja =) haha bra va!!


en tjej som vet hur man nöter

Ja skor alltså. Måste nog allvarligt talat börja fundera på ett par nya kanske haha. Eller vad tycker ni om de här? De funkar väl ett tag till? Blir ju dock lite jobbigt om det skulle regna någon dag och jag hade dem på mig.. tss




Vaknade som tur var till senare under dagen, har dock inte avrt den bästa dagen hittills i mitt liv men alla dagar kan ju inte flyga fram härligt bra. Hade som sagt en trevlig pratstund med bästa Ellen <3. Jobbet har funkat bra trots att jag inte vart på mitt bästa humör. Hann med att träffa Mika en sväng också, blev en stund hemma hos henne med kaffe och prat :) C och jag fick sällskap av Susie en sväng på skolan och på väg hem därifrån, vilket också var väldans trevligt. C tycker att det är extra roligt när någon av dem är med och hämtar upp henne tror jag. Det verkar så i alla fall! Efter meriendat gick vi iväg till parken för att leka, dock en annan park än den som vi alltid har gått till, jag gillar lite omväxling vilket jag tror att de också gör. Dock är parken mindre men de verkade uppskatta lekstunden där så allt bra sen tog vi en omväg hem för tyckte det skulle vara skönt med lite extra motion och vi gick genom en tunnel eftersom C like that a lot och då är det ju såkalrt lättare att få med henne på omvägen ;)
Ikväll sitter jag barnvakt så blir väl lite program på play, har precis gjort klart spanskaläxan. Fasen känns dumt att erkänna litesådär men kan tycka det är kul att plugga ibland nu. Är väl eftersom jag vill lära mig språket antar jag..
Jag håller tummarna för att de är trötta och somnar och att B inte sitter i sin säng och sjunger ända tills föräldrarna kommer hem igen, vilket pinsamt nog hänt innan. Vill ju helst att de sover när de kommer tillbaka annars känns det som om jag inte riktigt skött mitt jobb men aja. Nu blir det fyra bröllop tror jag..

inläggen publiceras inte.. ?

verkar inte som om mina inlägg publiceras, segt. När jag väl tar mig tid att skriva men men.
Blir en lugn förmiddag, eller ja jag har slängt in lite tvätt och städat lite nu efter morgonens jobb. Snart blir det en dejt med min underbara vän Ellen <3
Efter den är det väl i stort sett dags att hämta C från skolan och fixa lunch. Ska träffa Mika efter lunchen en kaffe eller promenad eller något sånt blir det nog.
Uscha känns inte som om jag vaknat ännu trots att jag ändå sysselsatt mig med en del saker plus att jag jobbat ett tag, gillar inte såna dagar.. men kanske går över haha

ut i solen

Mätt och belåten och klar med morgonpasset :) Åt frukost precis och idag blev det äpple, rostmackor, te och kaffe.. haha okej jag drack en kopp te innan jag började jobba och åt frukost efter att mormorn kommit idag. Nu ska jag byta om och gå ut en sväng tror att det blir en stund i parken om molnen vill försvinna så att man kan få sola en stund annars blir det i alla fall en liten promenix! :)
Blir lite hur som happ med uppdateringen men beror helt enkelt på hur mycket jag hr att göra osv har fått jobba lite extra ibland och som andra bloggare kan intyga så har man inte alltid lusten att skriva. Men fortsätt gärna att kolla in här då ni känner för det för jag kommer skriva :)
Ha en härlig dag vänner

Wallander

Har vart en bra lördag hittills den är ju inte över än på länge :)
Började dagen med jobb som vanligt, dock regn så vi var tvungna att vara inne hela fm.. Sen begav jag mig mot Mika och så blev det lunch med mina favvotjejer Mika och Susie. Idag lagades hemgjorda pommes, någon slags schnitzel eller hur det nu stavas och så klart en fräsch sallad och sen guacamole ja jag vet inte hur det heller stavas.. men en god och trevlig lunch. Sen gick vi en sväng på los fresnos ett shoppingcenter och kollade runt, tog en kaffe och satt en stund i solen och sen hemåt igen. Har tagit en dusch och ikväll sitter jag barnvakt men blir ut en sväng efter det :)
Slog på tvn nu och det är Wallander, tog mig ett bra tag innan jag fattade att det var svenska de pratade.. haha Kan ställa in på tvn vilket språk jag vill ha eller alltså spanska eller orginalspråket.
Familjen kom nyss hem och sitter och äter just nu. C kom precis in i mitt rum, så himla söt. En puss till min bästa kompis och du kommer alltid vara min bästa kompis Ellen! :) Kul att vara omtyckt i alla fall!

korttillverkning

Eftermiddagen;
C fick leka en stund på skolan innan vi gick hem för att äta merienda. Tur som vi hade började regnet ösa ner igen precis när vi kommit in i lägenheten.. Vilket då innebar att vi sedan spenderade hela kvällen inne, kul med omväxling men alltid roligare ute då går tiden mycket snabbare. I alla fall, prinsessor och slott, basket, dans, veterinärer och konstnärer är vad vi hunnit med under eftermiddagen.
C bestämde att vi skulle göra ett kort till varandra. Måla det bästa du kan och sen kan vi vika och göra saker inuti också :) typ jätteengagerad. Dock är jag ju ingen konstnär men något fick man ju klottra ner och huvudsaken är att hon blev nöjd! Så här är resultatet av våra kort till varandra;




märkligt väder

Spanska på morgonen, tog en kaffe med Mika och som vanligt massa härligt snack, ärligt talat är det skönt att kunna prata svenska ibland och slippa anstränga sig så mycket haha. Sen kolla vi lite affärer och skulle gå för att hämta C. Precis när vi kommer ut ur en affär kommer värsta störtskuren så vi tar skydd under tak, hade ett paraply så jag tar det och springer hem efter två till. Möter upp Mika igen och nu regnar det knappt längre men ifall. Hämtar C och går hem för lunch.
De renoverar golvet i Mikas lägenhet idag och därför följde hon med oss :) Lunchen gick bra och efter mat och efterrätt, disk, toabesök blev det bollspel och dans innan pappan kom hem och tog med C till skolan igen och la B till sängs. Var tvungen att vara hemma under tiden då mamman inte kom hem för lunch. Pappan kom precis hem så nu har jag ca 1,5 timmes ledigt innan det är dags att hämta upp C igen.
Vädret idag är verkligen blandat, som sagt ösregn och lite åska förut för att bli solsken och blå himmel, regnade lite igen och nu är det uppehåll och lite sol igen.. Lustigt det här!
Vi ska väl ge oss ut en sväng i alla fall, jag vill kolla en skoaffär som har utförsäljning på grund av att de ska stänga. yes billiga skor, gilla =)
Ikväll ska vi tjejer till La buena vida för ett glas vin men ingen dans för min del ikväll har ju jobb imorgon vet dock inte hur de andra ska göra men det är sånt som märks.
Ha en trevlig fredag

röda underbara bär

Hade en lagom bra morgon med B han är ju i potträningsperioden så ja det säger väl allt haha.
Sen även idag en timmes promenad med hög musik och fräsch luft, vart nästan lite kyligt imorse. Gick dock utmed stranden där det alltid blåser lite mer. Jag tror väl att temperaturen låg på runt 18° hela förmiddagen var grå och mulen men det har spruckit upp och solen har kikat fram =)
Tog mig sen upp mot el coto där Mika bor för att hålla henne sällskap medan hon gjorde lite sysslor och sedan äta lunch tillsammans. Idag blev det couscous med grönsaker och kikärtor, gott! Som vanligt har hon ju sin engelska klass på eftermiddagen och jag var tvungen att gå hemåt för fick lite extrajobb idag då föräldrarna skulle iväg på något med typ deklarationsgrejer eller något sånt. Men på vägen hem svängde jag förbi lild och köpte med mig jordgubbar, bland de godaste jag ätit faktiskt, riktigt mörka, röda och rik smak, lovely. Tror jag är lite kär i jordgubbar =) I alla fall är det nu ca två timmar kvar tills jag ska väcka B och då ska han äta lite merienda innan vi tar oss ut till en park. Under tiden ska jag göra klart min spanska, såklart mumsa vidare på las fresas och antingen kolla lite spanska tv eller ngn program på play, borde kolla spansk tv är ju bra för inlärningen men får la se vad som finns också..




stunder.. moments..

.. som den här, när B kommer in med en sångbok för att han vill sjunga med mig hoppar upp i min säng och sätter sig tillrätta för att sedan börja sjunga. Detta gör att det kommer bli svårt att lämna familjen och får mig att inse att jag tycker om de små barnen! :) Visst har man sina tvister så är det ju med allt. Tiden har verkligen gått så himla fort också, jag tycker fortfarande att det känns som om jag nyss kom hit, haha.

.. like this, when B comes in to my room with his book with songs that he likes and jumps up to my bed and sit down next to me and then starts to sing. It has come to me that i really like this kids, they are wonderful human beings :) Im not looking forward to the day when i have to leave them..


Känner att just nu är mina tankar i uppror, jag har ingen aning om vad jag vill eller vad som kommer hända framöver vilket är jobbigt. Som sagt går ju tiden så himla fort också så rätt som det är har jag väl fyllt 30 år och inte 20 som i år.. Finns massa saker jag vill men hur och när och kommer de bli verklighet. Jag vet inte..

fix

Hade en skypedejt igår med en underbar tjeja från sverige då! <3 Äntligen!

Gav mig ut på en timmes promenad efter morgonens jobb, lite småregn eller i alla fall regn i luften men inte kallt så vart skönt i alla fall. Sen hade jag massa energi när jag kom hem så gav mig på storstädning, kanske var behövligt och nu är det fräscht och gött här inne, lite tvättning och sen en dusch så nu är även jag fräsch.
Vet inte vad mer som kan vara värt att nämnas, dagen ser ut som vanligt med jobb.. om ca en halvtimme går jag bort och hämtar C för lunch sen ska jag träffa Mika för en kaffe och sen är det i princip dags för jobb igen..
Ha en bra dag :)

monday

Its been a normal day, took C to school and then back home for doing some stuff before i went to spanish class. Which i think went on really quick today, but it was nice. Talked a lot today and she asked a bit hard questions like, how was it when you grandparents grew up? Hm.. well i know a bit because they have told me, but to say it in spanish and as well remember was a bit dificil :P also questions about the future I have no idea what i want so.. Of course i thought about it but its like different thoughts every day. Well went for a coffee with Mika after class and we sat out in the sun, really nice. Went to pick C up from school and get her lunch and after we ate and the dad got back i went to meet Mika again. And we went to the beach and sat in the sun, talking and hey i just LOVE the sun! =) She starts to work earlier then me so i had time to take a shower and read a bit before i picked up C again! Susie gave us company to school but left us when we got back to home for merienda. This afternoon i only had B so we went to the park, he didnt want to play, only ran to the pushchair so after like 30-40 minutes we went for a walk instead, but it was nice :)
Tonight she made typical spanish food for me, it was pan (bread) with ham, oliveoil and tomato, i liked it! =)


Bakning

Today after we got back school i made chocolate balls with the daughter and i think she really like it. Especially since she got do get messi with the hands and then she liked the balls as well so maybe we do them again.
Of course i took some pictures and here they are ;


She was a really good baker :)


and here they are, guess someone tried some before they were finished ;)



And yesterday me and Mika were sunbathing in the park and ate some lunch there and it was a really nice day, which i told before, but anyway to pictures from yesterday as well..




köpte en ny "sallad" vart mest dressing om man säger så, men den innehöll även kräfta, annanas, majs, paprika och lite pasta. Smakade helt okej fast i slutet blev det för mycket av allt :P

Fredag

Ja sitter i min säng just nu är för mätt som, har ätit en slags böngryta med ägg och chorizo, rätt gott men sjukt mättande och eftersom det är fredag så unnade jag mig lite kakor till efterrätt, vilket jag inte alls hade behövt men svårt att motstå ibland :P
Morgonen gick rätt fort även spanskalektionen flög förbi typ och vi fick inte så mycket läxa som vi brukar vilket var skönt :) Tog en kaffe med Susie och Mika efter och sen eftersom det var lite tid kvar innan jag skulle hämta cata så passade jag på att fylla på mobilen och gå en promenad. Sen har jag haft de båda två under lunchen men det gick bra och vi har läst lite innan pappan kom hem. Och som vanligt så är det lite överraskningar nämligen att jag var tvungen att jobba extra nu. Mamman kommer inte hem på lunch så måste befinna mig hemma medan pappan lämnar dottern i skolan och sonen ska sova. Men men hade gärna gått ut en sväng men får väl hitta på något att göra här under tiden istället :P
Vädret idag är varmt men inte överdrivet soligt. Får se om det blir pakrn som vanligt eller om vi faktiskt skulle hitta på något annat idag, grejen är dock att sonen sover ganska länge. det märks vad det blir.


Fui a correr..

Blir ett jädrans tjat om vädret i min blogg men tänker fortsätta med det ;) Idag är det strålande sol och underbart varmt. Förmiddagen spenderades i parken med bikini på en filt och Mika som sällskap. Ja alltså innan dess hann jag ju med att jobba och fixa lite "hemma" men sen slängde jag på bikinin och drog ut! =)
Så när det var dags för Mikas engelska klass gick jag hem och bytte om till träningskläder för att springa en runda, kanske är lite galen av mig men älskar att springa när det är riktigt varmt, dock var det lite tungt idag, men jag tog mig runt i alla fall. Så nu sitter jag här alldeles superröd i fejjan och lagom trött och hungrig, men innan det är dags för käk blir det duschen :)

hm.. im not looking very happy, but hey was running..

Eftermiddagen bjuder på lite mer jobb och det blir nog bra, skönt att det är fint väder eftersom vi i stort sett är i parken varje eftermiddag..


en el parque con los ninos

Tog mig en promenad och uträttade lite ärenden på förmiddagen, bland annat att posta lite brev, köpa bananer och annat nödvändigt.. Gjorde min spanskaläxa har lektion imorgon istället för i måndags. Efter lunch mötte jag upp Mika för en kaffe och ytterligare en promenad. Sen hem en sväng innan det var dags att hämta dottern i skolan. Sen hämtade vi sonen och gick till parken. Dit kom sedan Mika och ivan och lekte med oss en stund, kul! =)

Merienda

playing in the park

Catalina and Ivi

Me and Beltran, yes i know eyes look crazy haha..

babysitting tonight and i think mika is coming over to give me company for a while! :)

weekend and today..

Jag har haft en bra helg, tänkte lägga in lite bilder nu också då..
Barnen har ingen skola idag, vilket innebar att jag jobbade 9.30-14.30 istället för vanlig måndagstiden, skänt och blev inte heller mer jobb nu på kvällen vilket jag hade förväntat mig dock. Gick med barnen till parken efter att vi hade gjort läxorna klart dottern och jag.. Sonen skötte sig typ inte alls utan sprang iväg, kastade sand, åt sand, rev mig i ansiktet så jag har ett fint märke just nu, yippi! Men annars mycket bra haha. Mötte upp Mika och Susie på ett cafe för en kaffe och senare åt vi en sallad för lunch. Vädret är lite växlande idag men jag hoppas på uppehåll ett tag till för tänkte ta och pallra mig iväg på en pw :)

lunch with mika

chocolate strawberries :)

Tanja and Susie

Mika was drawing..

were at a coffeeplace with Mika and Susie today..




RSS 2.0