ellenpellen hela dan

=)=)
Hemma i Ellens kök sitter jag nu! Som sagt så har vi varit en sväng i Oskarshamn, inte mycket att ha alltså hittade inget som jag hade tänkt. Ingen god mat fya.. Så informationen på arbetsförmedlingen, var rätt bra men mycket som man redan visste som Ellen och jag har tagit reda på själva :P Men det var ju därför vi åkte till o-hamn så..

Inhandlades mat som ska fixas till och ätas ikväll.. kommer nog att redovisas lite bilder kanske något mer .. får väl se hur det blir.
Vi ska även ha lite mys med anisktsmasker och grejer kommer bli en asbra kväll tror jag! ;)

see you later....

videoblogg

Det går framåt vettni, nu finns det även videoblogg att njuta av ;) haha
Fanns tydligen efterfrågan så varsågoda!

tjuv?

mm snodde lite från en viss ellenbrehmer.blogg.se ;) men hon har ju lånat av mig förr så är väl lugnt!

Snart blire promenad, tror vi behöver lite frisk luft snart.. Jag ser fram emot en viss vecka nu.

Hoppas att Ellen laddat upp videon snart så vi kan dra för vi måste ju hinna hem innan en viss grej :P






ellen's place



Efter en hel del letande med våra datorer till hjälp har vi nu gett upp! Men, vi har tagit ett beslut och jag gillar det! :)

Blir troligtvis kalmar med tove och ellen ikväll :)

grått

Det bara regnar och regnar..
Jag har gjort tråkiga saker idag, nämligen städat..
Fick nyss ett samtal som gör att jag känner mig stressad och att det måste ske något nu! Men aja får se nu då! =) Eftermiddagen kommer bestå av att fixa lite inför helgen och jag vill ut och gå en sväng, får se om jag kommer ut i det 'härliga' vädret!
Hörs senare! =)

my day



Sitter i soffan och fryser, uscha vart tog sommaren vägen? Hösten bara kom så plötsligt känns det som.. Var ute och gick med Tove förut och pratade ute en stund efter det var jag ganska nedkyld haha är väl därför jag fortfarande fryser:P Önskar att jag vore på platsen på bilden :)

Årsdag med körkortet idag hahah. Mitt livs första bilbesiktning också och bilen gick igenom utan anmärkningar, det känns riktigt bra! =) Efter det åkte mammsen och jag och handlade lite och sen bar det av hemåt! Lite käk och sen träning, begav mig ut på en joggingtur i blåsten och det är inget jag rekommenderar haha springa i motvind var rätt jobbigt.. sen blev det lite styrka när jag kom hem.. skicka lite mail sen mötte jag Tove och sen vet ni vad som hände!
Ska ta mig en kopp te nu så kanske jag får lite värme i kroppen! :)

loppis, match, rockabilly

Det var min dag igår ungefär.. Det var loppis i folkets hus och jag och brorsan hjälpte till med att sälja korv. Sen hem en sväng för att hinna slänga i sig lite mat innan jag skulle åka till Mönsterås och samlingen, men då var Stefan (farbror) på besök fö att låna motorsåg så jag hann inte äta haha. Tur att jag hade en kycklingsallad färdig bara att ta med i bilen och käka :) När alla kommit till Mönsterås bar det av mot Öland och Mörbylånga.. finns inte så mycket att säga om matchen, det var inte alls en rolig match så det skippar vi! Åkte med Peter och Lina hem, haha blev en tur åt lite fel håll först och sen tror jag det enda samtalsämnet hem var mat :) Och mycket skratt blev det härligt! =)
Väl hemma blev det god mat med familjen, fixa mig lite sen bort till Ellen<3 och gull hade fixat god chokladmousse:) mumsigt men väldit mättande, fick även jättefina presenter, TACK!! När vi käkat klart och pratat massa gick vi bort för at kolla läget i folkan. När vi kom var det inte mycket folk.. men träffade på lite gamla klasskamrater från högstadiet och gymnasiet :) Sen vid elva var det dags att sitta i entren, där vi satt till ett ungefär. vissa stunder inte alls mycket att göra, men vi fick ju sällskap av Hagge och Blomman ett tag också :) När klockan blivit ett gick vi åter ner för att kolla lite, nu var det lite mer folk än innan.. pratade med massa folk..... Sen var vi trött och begav oss hem, dessutom skulle ju Ellen upp och jobba idag. En dag med fullt schema =)


Vaknade rätt sent idag:P såg ut och kände fy vilken tråkig dag, helt grått ute. Så har kollat idol, missade det i veckan.. sett klart en film jag somnade till inatt. Faktiskt varit ute och gått en sväng, lite skönt med luft ändå. men kommer väl inte göra mkt mer idag haha!

KRAM

:)

Jag har varit en duktig tjej idag, haha skämt å sido (eller vad det heter :P) Nej men har faktiskt gjort massa saker idag, burit skräp,trä och lastat på släpkärra, klippt gräs, gjort ärenden på banken.... ja lite saker till finns att fylla på med men det är ju ändå inte särskilt roligt att läsa om så det struntar jag i!
Kände mig rastlös så därför såg jag till att ha saker att göra idag! haha ;)

Helgen ser också ut att vara fullbokad med saker, kommer uppdateringar om det senare vettni!

Just nu lyssnas det på härlig musik och kollas lite grejer..
Sen ska jag ju käka något ikväll.. får se vad det blir brorsan skulle visst käka pizza men är inte alls sugen på det :/ är nämligen bara vi två hemma ikväll. Eller ja vi är väl inte själva hela kvällen, för Signe och mor, far kommer ju hem efter Sigges match som spelas i Kalmar! Deras sista seriematch. Lycka till syrran <3

19 år

Födelsedag igår, då passade jag på att baka lite tårta. Firades med mys på kvällen! =)




Sen ska jag säga GRATTIS till min underbara kusin Bella som fyller 18 år idag! jag hoppas att du får en jättebra dag! Stor KRAM<3

*

Ja igår var det fotbollsmatch igen och det gällde mötet mot Kalmar Södra! Matchen började bra och vi hade väl spelet första delen, vi lyckades dock inte skapa någon riktigt farlig målchans. Utan Kalmar var först att göra mål och då sjönk vi lite. I halvlek låg vi under me 2-0. Tyckte nog att vi kämpade på bra men blev en förlust till slut iaf.. 
Efter matchen var jag tvungen att skynda mig rejält för att då var det dags för jobb med valet. Var nämligen med och räknade rösterna i Blomstermåla. Blev en rätt sen natt men kul att få hjälpa till! =)

Måndagen har inte haft mycket att bjuda på än så länge.. Har varit ute på en promenad. Det är riktigt skönt väder ute idag:) I eftermiddag blir det nog lite bakning och kanske hundvakt, det märks. Försöker även få tag på lilla Ellen, men det märker hon väl snart förhoppningsvis! :)

träning och onyttigheter..

På med regnjackan och möta upp Ellen! Hon var ju smart nog att ha ett paraply men jag kunde inte hitta mitt innan jag var tvungen att gå, så fick bli lite blötare men lite regn dör man ju inte av. Så bussen till Mönsterås och gymet, där vi körde ett bra konditionspass, jobbigt värre men så gutt efteråt! Sen mot Blomstermåla igen, först en sväng till Ellens place och sen hem til mig söka lite jobb och kolla lite andra grejer. Sen kommer vi till dagens dåliga beslut, nämligen att käka pizza och när vi ändå var igång så köpte vi lite godis också. Vi hade ju tränat så det kunde vi ju unna oss! ;) haha jadå men det är ju bara det att man blir så sjukt mätt på pizza, trots att vi delade. Sen hade vi planerat att se film och då käkades det ju lite godis såklart. man är mätt men ändå äter man!? människan är konstig. Så nu sitter jag här mätt som bara den men jag får ju skylla mig själv.. Det var iaf en mysig kväll som alltid med den tjejen! <3

shit

Himlen har typ öppnat sig det bara öser ner regn.. haha jag som hade tänkt ta mig en liten promenad, jag skippar nog det också. Fy bubblan! Det var nyss solsken och fint och helt plötsligt är det grått och blött haha det är väl höst kanske eller något!

Kalmar?

Nej, jag skippar nog det. Alltså det hade varit kul om man hade haft lite att säga till om, men att lämna ut sig helt till en annans val, nja det känns inte helt rätt. Okej ni undrar säkert vad detta handlar om.. Jo jag hade tänkt söka som hårmodell, tänkte att det kanske kunde vara en kul grej, eftersom jag ändå inte har något att göra om dagarna. Skulle varit visning nästa vecka i så fall. Men så ringde jag för att höra lite om det.. Och efter det samtalet ändrade jag mig. Hon sa att man måste vara helt öppen för nytt, låta dem göra precis vad de vill. Och alltså jag gillar ju mitt hår, men tänkte väl att jag skulle våga ändå. Haha skitsamma det blir iaf inget med det för nu!

Har varit duktig idag också! Ca kvart i nio begav jag mig mot Mönsterås, mötte upp Ellen för ett pass på gymet :) Blev lite mer styrka idag, mage, rygg axlar.. Har ju trots allt fortfarande träningsvärk i armarna. Efter det passade jag på att lämna tillbaka en grej som skulle lämnats tillbaka för länge sn, ber om ursäkt för detta! Köpte godis till mamma, var något speciellt som tydligen inte fanns hemma i konsum så snäll som jag är köpte jag det på ica åt henne!
har även lagat pannkakor som vi åt till lunch. Sen gjorde jag en efterrätt till ikväll, kanske kommer bild och lite senare! ;)


..

Jag har träningsvärk idag, Gött! Då gav det något när vi kämpade på gymet! =) haha, Blev som sagt en morgonpromenad idag också, tycker att det är skönt att gå sådär på morgonen, man kommer liksom igång då.. Sen är det mycket godare att äta frukost efter att man har gått en lång promenad på morgonen och känna att man blir hungrig:P Annars har jag och mamma planterat lite blommor för att få lite höstfint.. hälsat på mormor och morfar :) där jag passade på att palla lite frukt också haha mums! Sen hemma igen har jag lagat middag. Just nu hände rinte alltför mkt sitter och funderar lite.. läste nämligen en grej i tidningen som jag funderar på att nappa på..
Vill jag? Vågar jag? haha det är frågan. för visst är det kul med en förändring, men inte alltför drastisk:P Får se..

ojdå

Okej ingen uppdatering sen i lördags...
skitsamma! ;)

Tog en promenad med Tove imorse klockan åtta var vi på väg och blev väl ca en timme :) ska göras om imorgon! Annars har dagen gått åt till att försöka hitta jobb, vilket tar tid och inte alls är det roligaste man kan göra, har lagat mat, städat. Dessutom har jag och Ellen varit på gymet idag! Det ni!! haha ett rejält pass blev det dessutom =) känns grymt bra!

Alltså jag har typ ångest, jag vill härifrån och jag hoppas att något av alla sökanden ska ge ett positivt svar. Känner mig osäker men hoppas att jag inte behöver vara det! Jag vill ha ett jobb i ett annat land! Norge har ju alltid varit ett mål och är det fortfarande men jag kan tänka mig att åka till ett annat land också. Det är just det att komma härifrån, göra något annorlunda mot vardagen idag.. det känns som om det skulle ge en så bra erfarenheter till framtiden och jag tror att man utvecklas som person om man skulle åka iväg. Även om man säkert utvecklas om man får jobb här också, men aja ni förstår va? haha Ellen blir nog sjukt trött på mitt pladder om detta snart, är nästan det enda som finns i huvvet just nu så...
Men Ellen du betyder mycket och jag hoppas du står ut! ;)

lördagen

Tog mig igenom ett litet träningspass; sprang en runda och sen blev det lite styrekövningar hemma, typ situps, utfall, armböj, rygglyft.. känns bra att komma igång med mer än fotbollen igen :) Får ta mig till gymmet någon dag också! Runt halv fem hämtade jag upp farmor och farfar så åkte vi ut till Oknö och kaffetorpet där min kusin Nicklas och hans tjej Jenny firade sina födelsedagar. GRATTIS till dem! Det började med mingel och en tipspromenad, mysigt, tror dock inte att jag hade så många rätt:P sen fick vi grillat, potatisgratäng och sallad, mycket gott. Träffade en som jag inte träffat på mycket länge vilket var kul, dock hann jag inte prata typ alls med denne vilket var synd..

kalasoutfit: gilla skärpan!!


Efter maten var jag dessvärre tvungen att åka till Blomstermåla igen, plockade även upp en söt tjej på vägen (ellen brehmer såklart) Då det var dags för oss att jobba i baren på pubkvällen! Kommer hem för att byta kläder men upptäcker att jag var så smart att jag inte tog med mig någon nyckel så jag kommer inte in, blev till att gå bort till folkan i vad jag hade på mig. Väl där får vi varsin t-shirt att jobba i. Fick la gå liksom! Tycker att det var roligt att stå i baren, dessutom hade vi typ att göra hela tiden vilket gjorde att kvällen gick ganska snabbt! :) Efter städning och ihopplock av alla flaskor och lite nattmacka var det dags att gå hem. känner mig inte ett dugg trött just nu men får nog försöka sova snart, är ju match imon, så då måste man ju vara lite utvilad iaf:P

En bild på jobboutfiten också dårå:

i rymden finns inga känslor...

Alltså titeln på filmen som jag och Tove var och kollade på ikväll!
Handlade om Simon en kille med aspergers (stavning?) Han ville att allt skulle vara likadant jämt och var noga med att allt skedde samma tid varje dag, han gillade inte när någon rörde vid honom. Simon bodde hos sin bror Sam och hans flickvän, men flickvännen gjorde slut. Då skulle Simon hitta en ny tjej till Sam. Det var väl i stort sett vad filmen gick ut på och när man läser det verkar den väl inte så rolig, men det var hela tiden massa charmiga skämt och man skrattade en hel del. När filmen var slut tänkte man jaha redan slut eller? Och det måste väl betyda att filmen var okej ju!?
Efter filmen tog vi en liten promenad i stan och snackade, mys och sen bilfärd hemåt. En bra kväll =)

kalmar


Dessa två snyggingar befann sig idag i kalmar :) blev verkligen en hel dag med shopping och mys! Började ute vid hansa, käkade på Ikea sen in mot centrum. Brelle köpte en del saker till sig själv, tänker inte rabbla upp vad och hon köpte presenter till nära och kära som fyller år i denna månad! Jag köpte mig ett par jeans, ett linne och en handväska. Känner mig helt okej nöjd med dessa inköp, plus att jag hittade lite saker att önska mig till födelsedagen. Nu är jag också snart 19 sådeså! :P Kom hem och det var i stort sett bara att byta om till träningskläder och bege sig till Mönsterås för fotboll. =)
Får se vad som händer under dagen imon, blir nog en morgonpromenad iaf, skönt :) sen tar vi dagen som den kommer och på kvällen blir det troligtvis bio med tove :)


mulle







Världens snyggaste Ellens =)

Langa bilder, idolkollande, jobbsökande och chatt! Myskväll med mystjej =)
Hoppas att vi får positiva besked snart!

fotboll/idol

Sitter och byter kanal hit och dit, kollar fotbollen Sverige mot San marino samtidigt som jag kollar idol. Jobbigt läge sådär fast haha.
Var fotbollsträning ikväll :) mkt spel skojskoj, rätt jobbigt på grund av en förkylning som jag typ fått över mig :( Men jag hoppas att den går över direkt!
Imorgon blir det upp tidigt för jag ska hjälpa mormor att putsa fönster, vilket säkert kommer ta i stort sett hela dagen,  Sen efter det ska jag hämta morfar :)


jag håller tummarna för att det ska gå vår väg nu ellen! <3

saknar turkiet mycket.

baka

Ja jag känner för att baka något bröd idag, letar lite recept på internetet eller så får det blir hälsobullarna som jag har bakat innan... Fast det är ju alltid kul att testa något nytt ju. Ja det tåls att fundera på.
Är även hundvakt just nu så senare får jag väl ta en lite prommis med honom så att han också blir glad! =)

bilder från dagen



Mys med tove<3 massa snack om min resa, vad som hänt när jag vart borta och så klart om inget haha.

Tandläkaren, det gick bra, inga hål :):):)



Så tog ellen och jag racerbilen till Kalmar för att kolla lite korpfotboll, inte den roligaste matchen jag tittat på men helt okej. Känns ju bra att man gö något i alla fall för det händer ju inte mkt annars:P passade även på att gå en liten sväng när vi var i kälma..

måndag

vaknade tidigt, klockan 8.00 för en morgonpromenad med mamma :) skönt men var lite jobbigt att gå upp ska erkännas! Blev massa prat både jobbiga ämnen men även en del roliga. Efter det en god och lång frukost, fixat lite på rummet och snart kommer Tove. Ska bli kul att få träffa henne igen och snacka och bara va :) har saknat henne<3
På dagens schema står också tandläkaren, sen pandylove promenad och fotbollstittande tror jag. Har ju faktiskt inte träffat henne sen i torsdags, hallå!! miss her <3

slappdag typ

haha mm har inte gjort mkt idag, men tog i alla fall tag i mig lite och gick en promenad. Annars har det inte blivit mkt mer, laddade upp biler från resan på facebook, snackade med vänner.. MEN sen var klockan halv fyra och då åkte jag till Mönsterås för match mot Boda bruk. Förväntade mig en bänkplats eftersom jag inte tränat på två veckor och mkt riktigt så blev det. Men fick lite speltid i alla fall och på vänster yttermitt =) Riktigt kul, jag gillar när jag får spela på nya platser det förbättrar en som fotbollsspelare! blev även vänsterback en stund ocså :) Vet ni vad? Vi vann =) 3-1 gött jobbat tjejer och nu hoppas vi på att det fortsätter så bra de sista matcherna!

KRAM

myskväll

Syster och jag, god mat och film :) det gillar vi. Lagade mat och efterrätt sen blev det mys framför tvn, kollade Ugly Betty mm. Men nu har syrran somnat, hon ska nämligen upp tidigt imorgon och åka till Eksjö (tror jag det va) tävling i friidrott. Så nu sitter jag själv uppe och tittar på Djävulen bär prada.


Fixade ihop lite chokladmousse..




och mat, hazzelbackspotatis, kött, svampsås och grönsaker :) tog längre tid än vi väntat men det smakade väldigt bra när det till slut blev klart! =)



den färdiga moussen med melon och riven choklad på mums, men jag lovar det gick inte att äta upp allt det där även om det var himmelskt gott, vi åt väl inte ens hälften av det i våra glas hahah.

oj redan

Ja så känns det ungefär. är det redan lördagen den 4 september? Känns som om det var igår som Ellen och jag bokade vår sista minutenresa. De två veckorna gick alldeles för fort och jag längtar tillbaka. Till underbar värme och att kunna bada i ett härligt hav, alla de människor vi lärde känna, de är saknade. Jag hoppas på Rajraj nu alltså. hahah
Kan ju ta och berätta lite om resan för er som vill veta:
Vi startade vår resa den 18 augusti tidigt på morgonen jag tror att vi åkte vid sju med tåget från bmåla mot Göteborg och vi var på flygplatsen ca 13.00. Väl där möts vi av mindre roligt besked, nämligen att flyget är försenat 4 timmar, jaha det var ju bara att vänta helt enkelt. Sen är vi väl framme i Turkiet och vid hotellet typ 4 på morgonen och möts av en mindre trevig nattvakt som ville pussa och krama, vi får vårt rum men kan inte öppna dörren, vi fattar inte hur man får igång lyset, haha första natten var nog allt kaos. Men dagen efter kändes allt så mycket bättre, det var varmt härligt. Efter någon dag lärde vi även känna tre goa tjejer från Örebro, ett par från Stockholm och senare två killar från Norge=) Dessutom blev vi goda vänner med killarna som jobbade i baren på hotellet. Blev massa sol och bad på dagarna sen party och dans på kvällen. KUL =)
Vi hade ju med oss en del mat för att spara lite pengar men unnade oss ändå att äta ute några gånger, och det var ju inte lite mat man fick då, turkiskt bröd till förrätt, valfri huvudrätt(jag åt nog kyckling varje gång haha) färsk frukt, popcorn och cocktail mummms. Måste också säga att världen är bra liten, på en av restaurangerna och killen som ägde stället bara nämnde BLOMSTERMÅLA sådär rakt ut utan anledning. det visade sig att han varit här typ fem gånger. Han var turk alltså:P lite kul. Och jag vet inte hur många som frågade om jag verkligen var svensk haha 100% är du säker? Hände så mycket men orkar inte skriva mer dessutom är det bara jobbigt att läsa ett alltför långt inlägg, eller hur?
ONsdag kväll var det då dags att åka hem, sorgligt men sant. Resan hem var rätt seg och jag kan lova att jag var riktigt trött på tåget hem haha.
jag är oerhört glad att vi gjorde denna resan tillsammans ELLEN <3<3







RSS 2.0