kort

Sitter pa bibblan och har val en sadar 5 minuter kvar av min tid sa kom jag pa att kanske skulle ta och visa mig har lite.. Ar bra med mig allt rullar pa. Saknar dock min forsta familj lite ska bli kul att komma tillbaka till dem sen. Ar lite ovant i min nuvarande familj med hela deras stora slakt dar hela tiden men allt gar ju om man vill och har borjat vanja mig mer och mer. Mormorn i familjen dar ar bara hur skon och trevlig som helst, henne gillar jag starkt.
Annars ar vadret upp och ner som vanlñigt har jag hoppas pa att det kan bli sol under en langre period an tva dagar snart det hade vart fett nice!
Hoppas att allt ar bra med er alla dar hemma! PUSSSS

glad

Blir inte uppdaterat sa ofta men ni vet varfor..
Jag ar glad idag, har nog ingen speciell anledning men kanner mig glad. Vart lite tufft tror jag ett tag vilket kanske marktes pa mina inlagg ocksa men nu nixpix!
Har haft en bra helg. Hem till Mika i fredags efter jag slutat jobba da hon satt barnvakt, men det slutade i en spontan utgang som i sin tur slutade valdigt bra! Dock lite jobb for mig pa lordagen sen men det gick bra. Hade pakladning, borstning, lek, strykning, hanga tvatt, byta sangklader pa schemat och ja nar man har att gora gar ju tiden snabbare. Sen blev edt stranden men Susie och Mika, underbart varmt vader en kaffe lite mer strand och sen hem. Fixade de sista presenterna till Susie, hon fyllde ju ar i onsdags ,en fick sina presenter igar. Mika och jag hade fixat 21 saker till henne och logiskt nog fyllde hon 21. Var hemma hos Susie pa kvallen och gjorde iordning oss, hon oppna paketen och sen tog vi bussen in till centrum for fiesta :) Bra kvall aven om det dock borjade regna. Lugn sondag men anda valdigt bra. Efter en sen rfukost gick Mika och jag for en kaffe, solen sken lite blasigt men valdigt skont vader. Tog en svang pa el muro(strandpromenaden) aven bort till marknaden pa plaza mayor och bara njot av solen och prata massa :)
Ska strax ut till mitt nuvarande hem men kande att det var dags for en positiv uppdatering har! =) Ska tillagga att det funkar bra med den nya familjen, aven om jag garna hade haft lite semester nu nar det ar sommar och harligt vader men man far helt enkelt ta vara pa den tiden man har ledigt!

KRAM

update

Sitter och ar lite busig, jag menar jag bor ju inte hos den gamla familjen nu i sommar men jag kande att jag vart sugen pa att lana deras dator sa aa har ar jag..
HAr nu jobbat tre dagar med den nya familjen och det gar val okej, ar helt annorlunda mot hur jag haft det innan pa sa satt att det ar mycket mer folk, tre barn, en baby, har inget "eget" rum, maltiderna ar annorulunda, ute pa "landet", ja helt enkelt nya erfarenheter. Allt ar inte positivt men man maste eller jag ser det i alla fall sa att man lar sig nagot av allt!
Vet inte om jag skrivit det innan om mina framtidsplaner?
Slakt och vanner eller ja det flesta vet nog redan.. ja fran borjan var det ju sagt att jag skulle aka hem i juni, sen bestamde jag mig for att stanna hela sommaren, men vet ni vad, jag ska stanna anda till jul och det kanns faktiskt hur bra som helst! Ja, jag saknar er dar hemma otroligt sjukt mycket och sarskilt just nu av olika anledningar!
Ja okej ska inte skriva av mig alla anledningar och sa vidare har till varfor jag kommer stanna, men jag kanner inte att jag ar redo for plugg an da jag inte vet vad jag vill plugga, jag trivs urbra har och vill lara mig spraket even better sa ja varfor inte ta chansen att stanna en stund till om man kan? Jag kommer att flytta tillbaka till den forsta familjen sen nar jag jobbat klart med "sommarfamiljen". :)

Tiden rullar pa, vadret ar sommar har nu, okej lite molnigt de senaste dagarna men kanns anda i luften att det ar sommar, arligt talat tycker jag att det ar lite sverigeklimat har, det ar inte sa sjukligt varmt och kvavt liksom, men helt okej!
Fick ledigt fran badningen av barnen ikvall sa ska hitta pa nagot med Mika sen blir det en promenad ut till huste ikvall..
Hoppas alla hart bra. For er som bor i Blomstermala eller ja strunt samma ni som ska pa blomsterrocken hoppas ni far sjukt kul!! ;)

hander grejer

Ja hej alla lasare har, det hander ratt sa mkt just nu. For det forsta gick min dator sonder nar min familj var har och sen hade jag inte tiden att skriva da. Men jag hade en underbar vecka med familjen aven om jag jobbade ratt sa mkt. Jag ar verkligen glad over att de kom och att jag fick traffa dem!!
just nu sitter jag och lanar familjens dator. laget ar sahar att jag har egentligen flyttat till min nya familj det gjorde jag igar men jag har fortfarande lite saker kvar har och jag tankte sova har i natt! darfor passar jag ocksa pa att lana datorn! i framtiden eller ja i sommar har jag ingen aning om hur mkt jag kommer att kunna uppdatera, da min nya familj inte har nagon dator men ni far kika in har lite da och da helt enkelt!

vet inte riktigt mer vad jag ska skriva just nu hander mkt bade bra och daligt kul och trakigt men har ingen mer lust att skriva idag!

Ses snart igen! Ta hand om er tills dess <3

RSS 2.0