12 januari

hej hej vänner! kommer inte att hända så mycket här på min blogg nu under en tid framöver.. anledningen till det? Jo är så att jag har inget internet, befinner mig just nu på ett cafe så det får bli när det blir helt enkelt!
Annars är allt bra med mig, brottas fortfarande med den där jobbiga förkylningen.. Har ju flyttat ihop med Mika i en lägenhet här, är i full gång med att få igång mitt nya liv här. Det vill säga, jag är inte au pair längre.. Nu är det dags för ett "riktigt" jobb. :)

Just nu befinner jag mig på ett cafe i centrum, sitter med mina spanskaböcker och kollar igenom det vi pluggade i våras för att fräscha upp mitt minne! Är väldigt kallt här inne hua, haha ja blir nog inte så länge till här, lite mer plugg och svara på mail och sånt innan jag går hemåt. Tänkte ta mej en lång promenad också, är ganska kyligt väder här, men solen skiner så det är nice. Igår såg jag en jättefin solnedgång då jag tog min promenad utmed stranden, det var en alldeles jätteröd sol som gick ner bakom alla hus och bergen :)

KRAM

slut för denna gång..

Lite nervös men spänd, ledsen men glad. Imorgon lämnar jag Blomstermåla igen för att bege mig ut på ett nytt äventyr. Ja jag ska tillbaka till samma ställe, Gijon, men det kommer bli annorlunda denna gången. Det är faktiskt jobbigare att lämna familj och vänner denna gång än vad det har varit innan.. vet inte vad det beror på. Har i alla fall haft en jätteskön "semester" hemma. Dock varit sjukt för mycket om jag skulle få tycka det annars en bra jul med familj, träffat vänner, slappat, ett kul nyår med nytt och gammalt folk! Tiden går fort och nu är det dags att åka igen. Har packat klart så nu blir det att bara mysa med familjen ikväll.
Imorgon åker jag upp till Stockholm och Mika och sedan åker vi tillsammans på fredag ner till Gijon :)

KRAM

Grattis Anders

Nytt år nya möjligheter..

Idag har jag varit frisör åt morfar så nu är hans frisyr bättre :) Efter det besök på läkarmottagningen, var dock ingen bihåleinflammation men fick ett rejält nässpray som jag hoppas ska hjälpa, segt att vara förkyld i 5 veckor så nu får det vara nog! Fixat käk, blev inte alls något speciellt eller lyxigt idag, tonfiskpasta och pannkakor efter, mums! Sen har jag suttit i några timmar och skrivit på mitt spanska cv, det är klurigt alltså.. jag hoppas det ska lösa sig och bli okej ändå!

Ikväll blir det kalas för min underbara morbror fyller 35 år! STORT GRATTIS till dig Anders :)

Kram

RSS 2.0