30 oktober

Söndag.. Lite eller nej ganska annorlunda söndag för min del. Har inte jobbat många söndagar sen jag kom till Spanien och har jag jobbat har det varit babysitting på kvällen. Natten gick bra och de sov längre än vad jag förväntat mig. Dock lyckades inte jag sova så djupt som kanske skulle vara behövligt. Antar att man är lite spänd och jag vet att jag måste vakna om de skulle ropa och så vidare. Första natten i alla fall avklarad och kan hända att jag sover bättre inatt. Mormorn kom imorse vid ca 11 och då gav jag mig ut på en långpromenad. Solen sken, värme, musik och alldeles härligt. Vädret är ganska upp och ner här just nu så ena dagen som idag kan det vara varmt och nästa jättekallt. Hade bara på mig träningstights och en tshirt idag :) hann inte med att göra så jättemycket. Var dags för jobb igen klockan 14 och får lite ledigt igen imorgon klockan 11 på morgonen igen. Annorlunda att jobba så mycket i sträck men hittills har det fungerat bra. Ska strax göra merienda till barnen och sen går vi till parken.

Idag spelade sporting Gijon mot Athletico Bilbao och om jag inte är helt fel ute så slutade matchen 1-1.
Så här såg det i alla fall ut på gatan utanför när matchen var slut;

Sportings färger är vitt och rött




KRAM

oviedo with the girls

Kan ju även passa på att berätta att vi var i Oviedo förra helgen. Sju aupairer var vi som drog iväg. Åts lunch och vi satt ute (lite kyligt, men helt okej!) Kolla runt i affärer och sedan gick vi till shoppingcentret där. Och till allas glädje finns där HM och primark. Tillbringades mycket tid där innan alla var nöjda och det var dags att bege sig till Gijon igen. Vi var väl tillbaks runt klockan nio på kvällen om jag inte minns helt fel. Var en jättetrevlig dag med tjejerna. Hoppas vi kan göra fler såna dagsturer och se mer av Asturias! :)


Jana, Elyse, Susie and Abi


Me, Vicky and Mika


Elyse, Mika and Abi


KRAM


Jobbhelg

Tror inte så många är intresserade av detta här snackeriet längre men för er som är det...

Den här helgen har barnen långledigt. De går nämligen bara tre dagar i skolan nästa vecka. Är ju dessutom halloweenhelg, plus att vi ändrar tiden inatt. På tisdag fyller pappan här i huset 50 år. Därför har han och mamman begett sig till Paris. En liten weekendtrip för att fira. Tror att det är första gången som de åker iväg själva utan barnen. Tycker absolut att de är värda det. De är så himla gulliga "mina föräldrar". Detta innebär ju då att lilla jag har fått lite mer jobb denna helg. Började vid 20.00 ikväll och ska ha dem fram till imorgon förmiddag då mormorn kommer och är med dem fram till lunch då jag tar över igen. Föräldrarna kommer hem igen på måndag natt. Jag tycker det känns kul att få lite mer ansvar, få laga middag och fixa frukost, lägga dem till sängs, läsa sagor..... Att få göra det utan på mitt eget sätt är också en fördel :) Mamman är himla gullig, hon förklarade allt flera gånger och har satt upp små lappar, typ i kylskåpet och så. Första kvällen gick bra. Åt middag, såg lite på tv, läste sagor och nu sover de sötnosarna. Lite oroligt från flickan eftersom de inte är hemma men det lugnade sig.
Nu ska jag kolla lite tv, real madrid möter real sociedad så antingen det eller om det är någon bra film. Får se;)
Fortsatt trevlig helg vänner!
KRAM


update

usch vad kall jag är just nu.. HAr varit i parken med beltran fram till nu. Ja det har blivit lite kallare även här, okej inte som Sverige, känner mig dessutom lite krasslig så frös väl lite mer än vanligt kanske. Annars, har väl dagen vart okej, har gått mycket idag. Tog mig ut på en tur själv på morgonen efter jobbet sen hör Mika av sig och undrar om jag vill med henne, självklart! Tog en lugn eftermiddag och sen har jag i stort sett bara jobbat med B idag då C åkte med hennes faster. Mika och hennes "son" joinade mej och B i parken mycket roligare :)
Ikväll går jag nog hem till Susie en sväng, tjejerna ska ut men jag skippar utgången och är bara med innan!
Hoppas på solsken och lite värme imorgon då vi ska ta och åka till en annan stad här i Asturias, Oviedo. Blir shopping och mys med las chicas där :)

bilder från veckan..





joggat






BILDBOMBAR.. Vart dåligt med bilder ett tag ju så här kommer ett antal.
Tisdag vilket betyder att jag tar barnen till skolan, så idag blev det upp tidigt, kvart i åtta. Gick dock bra och de gick snällt med till skolan. :) Kom hem gjorde mina uppgifter och tog tag i tvätt och städning, sånt som måste göras ju. Dessutom kom jag äntligen ut på en joggingrunda alltså jag borde ta mig i kragen oftare. Usch vad lat jag har blivit! Jag mår ju så mycket bättre när det finns träning med i mitt liv så varför gör jag det inte oftare? Träningsoutfiten på bilderna för övrigt...
Ikväll är jag barnvakt. Föräldrarna är ute och äter. Mina kompisar här är också ute. Det är nämligen fiesta imorgon, vilket innebär att de flesta är lediga. Inte jag dock, men ska bara jobba 4 timmar på förmiddagen så helt okej.
Kan väl skryta med att vi fortfarande har sol och värme så där.. Idag såg jag 25 ° inte helt fel ju ;)

KRAM

Felicidades papi

Lilla pappi fyller år så ett stort grattis till dig, världens bästa pappa!! <3

Jo vi har fortfarande sol och blå himmel, skönt väder men man känner i luften att hösten är på gång. Det är liksom mer friskhet i luften. Det är fortfarande ljust ganska länge på kvällen vilket är skönt, gillar inte när det blir mörkt tidigt, försvinner ju så mycket av dagen liksom..
Om jag ska kommentera jobbet.. ja det funkar helt okej. Har liksom kommit in i de nya rutinerna och det går bra.
Vet inte vad jag ska berätta mer..

PUSSSS

kort uppdatering

Ja jag är kvar..

Kom precis hem varit ute en sväng. Jag tog promenaden utmed stranden tillbaka och jag gillar att det är mycket folk ute i rörelse. Trots att det är onsdag och att klockan är runt elva! Var dessutom någonstans mellan 19-23 ° ute vilket inte var helt fel. Har haft toppenväder från i fredags och fram till idag. Temp har väl legat runt 25-28 °, sol och ingen vind, rena sommarvädret :) Har dock hört att morgondagen bjuder på grått väder och regn men att solen kommer tillbaka i slutet av helgen så okej då lite regn får jag väl stå ut med. Jobbet rullar på och allt är bra. Nu ska jag äta ett äpple se typ truetalent eller något annat och någon gång framöver står det väl sömn på schemat!
Sov Gott KRAM

RSS 2.0