de planerna åt sidan..

Man får tacka min kära vän Ellen och kära familjen får att jag får lägga min nyttighetsplaner eller vad man vill kalla det åt sidan ett tag. Var på posten och hämtade ut två paket idag. Och ni fattar kanske vilka de var ifrån!? =) Blev superglad och innehållet, ja absolut saker jag gillar! TACK SÅ JÄTTEMYCKET! Paketet från Ellen innehöll, lipgloss, eyeshadow och sminkredskap samt ett strut med massa godis paketet från familjen ett brav från vardera (uppskattades enormt) samt choklad och smågodis!(ska tilläggas att jag blev firad av familjen innan jag åkte tillbaka till Spanien och fick även då jättefina saker) Så ja nu har jag godis så det räcker ett bra tag. Och jag som hade tänkt lägga ner det där med att äta massa skräp eller i alla fall minska ner på det, det mesta här är skräp haha. Äsch blir till att träna lite extra och njuta av det svenska godiset istället!

vad som fanns i dem två paketen jag fick idag! TACK!

Jag hade en mysig och rolig kväll med tjejerna igår. Vi möttes upp runt tio och gick för att ta ett glas vin, som blev två :) Trevligt ställe med bra musik och massa snack och så med tjejerna. Fick fina presenter av Susie också. En nyckelring, typisk asturias samt en ko som också är typiskt asturias, en liten fickspegel med mitt namn på, (perfekt då jag precis tappat bort min) och ett fint kort som hon "gjort" själv, i alla fall valt bilder till. Det var bilder härifrån på oss :) Som ni vet innan fick jag ju även ett fint ugglehalsband av Mika. Efter vinet gick vi vidare till habana för lite dans. Inte jättemkt folk, men hallå det var ju torsda och vi var inte precis ensamma heller. Där mötte vi Bellas kille Adri och en kompis, Alfonso. Dans, dans lite mer dans på ett annat ställe och sen gick vi hem och sov! =) Vart en lyckad kväll till slut!


sakerna från innan plus presenter från igår och grattiskort hemifrån! :)


Jättekonstigt väder idag, började jobba ca 8 och gjorde barnen redo för skolan samt följde dem dit. Varmt, klarblå himmel och sol. Gick hem åt frukost inte den nyttigaste men vad tusan. Lite trött då jag kom hem sent och gick upp tidigt så kollade truetalent samt tog en powernap.. Lite sysslor innan det sen var dags för att hämta upp dem för lunch. Slutade halv tre och mötte Mika. Blev en kaffe och lunch för henne. Jättetrevlig personal där vi va :) Nu däremot öste regnet ner, lite kyligare och grått. Det ändras fort. Vi tog oss i alla fall en titt i kinaaffär samt hämtade ut mina paket på posten innan vi gick hem till mig en sväng. Sen jobb och ja vi var inne pga regn. Ikväll är det babysitting som gäller och jag ska plocka ner tvätten och sen blir det film!

Födelsedag

Så var min dag här. Fyller alltså 20 år idag. Redan? haha ja, vet inte om det känns som födelsedag, hur ska det kännas liksom? I alla fall gick jag upp vid nio, fixade det jag ska på morgonen åt frukost och gick iväg för att möta Mika på en kaffe vid halv tio. Fick ett jättefint ugglehalsband av henne, TACK! Sen hängde jag med henne till parken med hennes barn och var en stund med dem innan jag var tvungen att gå eftersom jag skulle hämta barnen i skolan. Gick bra idag, morfarn hämtade dottern med moped så behövde bara gå med killen. Dock var han lite grining men sånt händer. Lunchen gick bra. :) Efter lunch ville jag ut så blev en långpromenad utmed el muro och sen upp till monumentet, tog lite kort. Inga roliga bilder direkt men bloggen blir lite roligare med bilder så! Blåste ganska mycket där uppe. Bilderna är dessutom av ganska dålig kvalité då jag tog dem med ipoden men va tusan. Ganska grått väder som ni ser men det är ända relativt varmt, det visade 21° dock kändes det inte så varmt på grund av blåsten. Har sluppit regnet än så länge :) I alla fall när jag kom hem från min promenad kom Diana med presenter. Fick en sjal och en tshirt som jag gillar jättemycket! Gracias! Pappan när han kom hem på lunch, kommer in och frågar barnen om de har sjungit för mig, nej.. Så han stämmer upp i sång och sjunger :)
Nu inte så mycket.. Ska nog träffa Mika en sväng igen innan jobbet sen jobb och middag innan det blir lite utgång ikväll. Ska ut och ta ett glas med tjejerna! :)








21 sept

Trött, tankspridd.. ? Ingen aning men igår när jag skulle sova och satte klockan satte jag den en timma tidigare än nödvändigt. Ja egentligen har jag ju sovmorgon men hade tänkt mig att gå upp 9 idag så att jag hann med lite grejer innan jobbet. Som ni förstår ringer min klocka klockan åtta, som tur var så upptäckte jag det innan jag gick upp. Deesutom är det ingen bra idé att gå upp åtta, då hela familjen är uppe och gör sig klara för jobb och skola så är bättre att låta dem göra sig klara innan jag går upp. Tog mig upp nio, mina dagliga uppgifter innan jag gick ut och mötte Mika för en promenad. Sen hem städa, bädda rent, tvätta, diska och frukost! Blev en sen frukost men vad tusan så blir det ibland. Lite slapptid nu innan jag ska gå och hämta upp barnen för lunch.

fredagfredagfredag

Ja nu sitter man här, fredagkväll, är barnvakt. Har inte varit någon toppendag precis. Vet inte riktigt varför man antar att man har mindre tålamod vissa dagar samt att barnen har sina bra och dåliga dagar de också. Dessutom har jag inte så roliga arbetstider fredag, finns ju dock inget att göra åt det utan är ju bara att godta och göra det bästa av det hela helt enkelt. Tror dock att jag tar mig en sväng ut med tjejerna sen. Ett glas vin och lite snack på något mysigt ställe! :)
Trevlig helg

nöjd?

Jag tror människan har svårt för att bli nöjd, finns alltid något som skulle kunnat vara annorlunda och bättre... I alla fall om jag kollar till mig själv. Det är sällan jag blir 100 % nöjd med saker. Det är en sak jag behöver träna på. För varför ska man inte kunna vara nöjd med det man har, ja så klart att man ska sträva efter nya mål och så vidare men tänkte väl mer på småsaker.. Okej ja konstigt babbel här nu. Det som fick mig att tänka på detta var mina nya morgontider. Hela våren jobbade jag verja morgon och var tvungen att gå upp någongång mellan 7.50-8.20. Helt okej även om det var lite segt men man tar sig upp liksom. Nu däremot (om det inte ändras vill säga) har jag förhoppningsvis tre stycken sovmorgnar. Jag måste ta barnen till skolan tisdag och fredag. Så varför är jag inte nöjd då? det borde ju kännas sjukt mycket bättre än i våras.. haha tror dock man kommer in i detta fort och det kommer bli toppen! :)

Jättevarmt och skönt under förmiddagen, tog mej en promenad åt frukost länge och inte så mycket mer innan jag jobbade lunch. Allt gick bra fick hem båda barnen från skolan och gav dem mat innan pappan kom hem. Då gick jag och mötte Mika, ville gå till playan. Låg kanske där en halvtimme innan det blev grått på himlen och vi gick och tog en kaffe istället. Tur var väl det för under tiden vi drack kaffe började regnet ösa ner. Hem till mig för lite slapp och då börjar det åska också. Den har fortsatt hela eftermiddagen/kvällen :/ Så blev till att vara inne med barnen istället för parken.
Ätit kvällsmat så nu blir det till att plugga lite spanska, fixa ett spel med engelska ord att spela med Catalina, lite pyssel, kanske lite play och Sova!

frukost

Jag gillar morgnar när jag lyckas vara effektiv. Började jobba 8.20, hjälpa till med barnen så att de blev färdiga för skolan och sen gick jag med dem till skolan. Gick bra allting, lillpojken har ju börjat nu och trots att han bara gått två dagar hade han full koll på vart vi skulle gå. Tur det för jag hade ingen aning om vilket klassrum som var hans.. Kom hem, bädda deras sängar, plocka leksaker och så vidare. Städat mitt rum= plockat kläder, sopat golv, bäddat och dammat. Slängt in en maskin tvätt och diskat. Så nu är det dags för lite frulle tänkte jag, mums. Har ju dessutom hunnit bli lite mer hungrig :)

yoghurt, fullkornbaguette med philadelphia, apelsinklyftor och kaffe :)

Snart en skypedejt med bästa kusinen ocksa! <3
Efter den hm.. promenad. Lunchjobb, barnen ska hämtas i skolan och ja dagen rullar på..

sabado

Sitter hemma i mitt rum, så här har min dag sett ut hittills;
Kom hem från Mika (sov där igår) och åt frukost innan det var dags för lite jobb. Började med att bädda deras sängar. Lekte med Catalina, Beltrán lekte med morfarn som också var här. Efter tag var det dags att börja tänka på att gå ut. Playan var planen så packa väska med handdukar och badkläder, vatten, solkräm ja ni vet det man behöver. Så beger vi oss jag och barnen. Catalina fiskar och fångar kräftor, försöker få mig att fånga en också men nej tack.. Beltran kastar småsten så det stänker vatten åt alla håll. Vi leker en stund i vågorna, springer, bygger i sanden innan jag tycker det är dags för hemfärd. Så klart vill ju ingen av dem gå hem så skrik och tårar från den lilla och lite sura miner från tjejan men till slut är vi på väg hem. Cata då himla snäll och berättar sagor för sin bror så att han ska sluta gråta :) Vi kommer hem duschar bort all sand och sen är det dags för lunch och jag slutar jobba. Idag bjöds det på tortilla och pizza med blåmögelost och anjouvis (hur stavas det?). Tog en dusch och mötte Susie och Mika för en promenad utmed stranden. Mika jobbade för övrigt. Sen mötte vi även upp Hanna och då blev det en liten shoppingtur, köptes dock inget.. Följde med Mika hem en sväng och sen tog jag och Susie sällis hemåt. Har vart och handlat och jag är nog allt lite korkad ibland. Tänkte unna mig lite choklad så köper en liten kaka (bättre för vet att jag kommer äta för mycket om jag köper en stor), kommer hem och ser att jag har köpt choklad med hög halt av hasselnötter, men bra jobbat tjejen. Nej det blir ingen choklad för min del ikväll.. Var in på en chinaaffär innan jag kom hem och köpte lite grejer också. Nu är jag dock hemma och väntar på att familjen ska komma hem. Har mer jobb framför mig ikväll.. Lite tråkigt då vi skulle eller ja de andra ska ju fortfarande, ses hos Bella och Adri och förfesta :) men antingen hinner jag dit en sväng efter jobbet eller så möter jag dem ute istället!
Trevlig helg :)


hett

Så skulle jag vilja beskriva vädret som har varit denna veckan och jag hoppas att det fortsätter så! jag hade en bra jobbdag i måndags som innebar att jag var ledig från klockan 15 och framåt, helt perfekt. tur ocksa att mina vänner eller några av dem hade liknande tider. Eftersom solen sken så blev det stranden :)
Tisdag och idag har jag och är jag tvungen att jobba nu på kvällen men jag har ändå kunnat njuta av stranden! Helt underbart skönt!!
Ikväll ska vi äta middag tillsammans alla tjejer, ska bli trevligt! :) Sen får vi väl se vad resten av veckan bjuder mer på!
HA det bra! =)

första jobbveckan

ja nu ar den över! Har precis avslutat lördagens jobb. Ska strax äta lite lunch och efter det möta Susie :) Veckan har gått fort och jag tycker det flyter på bra. Barnen har vuxit och det märks och det är positivt!
Ikvall blir det forsta utekvallen har i Gijon pa lange, ser jag fram emot! Tjejerna vart ut igar men jag satt barnvakt och passade pa att stada rummet och tvatta. Hann inte tvatta allt i veckan. Vadret idag ar vaxlande men varmt sa det ar ju helt okej!


Tankte visa lite bilder fran nar jag var hemma i Sverige! (Some pictures from Sweden! )
Utekväll med Ellus <3 (party with ellen )

Utekväll med Ellus<3 (party with ellen)

Gjorde tårtor till kalas :) (made cakes :) )

åt kräftor

träffade Tove och Markus :) (meet Tove and marcus )

RSS 2.0