fredag 29 okt



Fredag igen, oj tiden går fort hörrni..

Städat och bytt till fräscha lakan, härligt =) en sväng bort till mormor för att hjälpa henne med lite bakning och sen mangla lite dukar och nu efter att jag ätit lite blir det en promenad med henne och fred :) Hunnit med lite jobbsökande som vanligt också..

Ett stort GRATTIS till underbara Saga också! <3<3

arbetsförmedlingen ohamn

Så gav jag mig ännu en gång iväg till Oskarshamn och af.  Var där i måndags eftersom jag blivit tillsagd denna dag men det var fel så åkte idag också.. Klandrar ingen för alla kan ju göra fel..
Kommer dit lagom dit ganska tomt där inne och det visar sig att det bara är jag som arbetssökande där. Så jag och 4 personal satt och lyssnade. Det var om att jobba i Storbrittanien, hur man skriver engelskt cv, att tänka på vid intervu och lite snabbt om kumulus. En kille från England som höll i det så självklart var allt på engelska men det var inga problem. Fick rätt bra och användbar information. Men blev nästan lite avskräckt att söka jobb, verkade vara rätt mycket att kolla upp och så.. Men nu vet jag iaf hur jag ska göra, bra ju.
Har även hunnit med att söka lite jobb här i Sverige, börjar bli sjukt trött på att inte ha något att göra, alltså jag kan ju göra vad jag vill om dagarna men jag vill ju tjäna pengar och jobba. Inte bara gå hemma liksom..
Men någon gång måste det väl bli min tur! =)

23 okt

Ingen rolig dag igår men det finns ju inte bara bra och lätta dagar här i livet..
Efter besöket på arbetsförmedlingen var det begravning..
Något positivt med igår var ju ändå att jag äntligen träffade kusinerna från Ronneby! =)

Denna dagen har gått fort förbi, ja än är det ju en hel del kvar men det som gått har gått fort ;)
Känner mig stolt över mig själv, bytte däck på my lilla fellan, lite tips från pappa men gjorde det ändå själv! :) Gått en sväng med mormor och mamma riktigt skönt väder idag, faktiskt rätt varmt. Varit och handlat, sökt jobb, tränat, duschat.. Ja i och för sig är ni kanske inte så intresserad av att veta i detalj hur min dag sett ut så strunat i att berätta resten! :P Ikväll blir det kycklingtacos mummms sen kommer mormor och morfar förbi en sväng ikväll!

mys med tove



Idag kom den första snön, lite mysigt men kanske för tidigt! Tove och jag tog oss en skön promenad i skogen och den nya snön sen hem och mumsa på lite god fika! =) Mycket prat och härligt sällskap hela dagen i stort sett! Underbart<3<3

baka baka liten kaka

Min dag har i stort sett bestått av bakning. Blev bullar med tre olika sorters fyllning, cupcakes och chocolate chip cookies. Mums :) har också hunnit med två sköna promenader och lite viktiga saker som måste göras.
Ska snart kolla det där humorprogrammet på fyran, är det välkommen åter det heter?


tankar hit och dit..

Tror att jag har fått lite ordning på allt nu! :) Tog mig en lång promenad ute i regnet vilket hjälper när man har massa tankar i huvvet! Riktigt skönt. Så nu tror jag att jag vet vad jag vill haha.

Sitter just nu och kollar på i form med anna anka, känns lite sjukt, hon verkar ju rätt sträng men det är väl bra kanske. Hon är ju som hon är men jag tror att hon är grym när det gäller hälsa och träning, det verkar som om hon kan det menar jag. Senare ikväll blire även bartenderskolan.

Och på torsdag ska jag träffa underbara tove för lite mys hemma hos mig. Kärlek till henne<3

:)

Så vare tisdag igen.. Har varit en snäll syster och körde Signe till hennes praoplats i Nabben, på dagis imorse. Skulle träffat Ellen men hon åkte på att jobba så det får bli en annan dag helt enkelt! Lagade till lite lunch till me och mammmi! :) HAr dammsugat hela huset och gjort lite fint sådär och nu är jag hundvakt så det får nog bli en promenad med honom ute i det härliga, regniga vädret snart ;)

känns som om hela mitt inre är i uppror, jag vet inte vad jag ska göra. Vad jag än väljer kommer jag att ångra mig sedan. många kommer säkert att tycka att jag gör fel val. jag vill så mycket men..

oslopics




Snygging i en trappa ;)





HOPP


Ellen tyckte att man tydligen skulle ha massa löv i håret oxå..

Frisk =)

Vart sjuk i helgen, därför dålig uppdatering! :P Men nu mår jag bättre :) blev väckt av mormor imorse lite efter 7, jag min klant hade glömt att vi skulle åka halv åtta och städa det sista, men jag hann iaf var ju tur att hon ringde!
Är färdigstädade och gjorde lite styrka när jag kom hem, har kollat mailen och det gjorde mig förväntansfull och nervös, glad! =) NU blire duschen.

Tänkte berätta lite om vad jag gjorde i fredagskväll:
Det handlade om regression, tidigare liv. Vi var en grupp på ca 15 stycken och två föreläsare ledare. De berättade lite om regressionsterapi, vilket innebär att man kan med hjälp av att vara i trans se sina tidigare liv och sedan med hjälp av detta varför det är på ett visst sätt i detta liv. Okej det där lät krångligt men alltså en händelse du varit med om i ett tidigare liv kan påverka dig än idag enligt detta.
Ljusmeditation var det första vi gjorde, sen en parövning som kändes lite dum men roligt. VAr nog mest för att släppa på spänningen och sådär i gruppen. Efter att de berättat vad regression och regressionsterapi är för något fick vi prova på gruppregression. Alltså med hjälp av vägledning fick vi "se" ett av våra tidigare liv.. Tänket inte berätta om min upplevelse men jag kan säga att jag tyckte att det kändes verkligt:P Det är ju upp till alla om man vill tro på det eller inte. I alla fall sen blev det fika och lite prat och efter det fick vi se när en av tjejerna som ledde frigjorde energi från en tjej i gruppen. Hon fick ligga påen madrass och så pratade tjejen med henne tills och ledde henne i trans. Det visade sig sen att det fanns två främmande energier på denna tjej, en hette Pia och var 21 år gammal, hon hade dött i en bilolycka och var rädd att gå till ljuset så de fick hjälpa henne.
Kändes lite läskigt att se, har inte varit med om något sånt innan och det är rätt svårt att förklara så att ni förstår men ändå..
En mycket bra kväll med mi mamma! =)
Nu ser jag fram emot 1 november!

15 okt

Somnade tidigt igår och sov väl rätt så länge idag, iaf för att vara mig.. Var nog behövligt med tanke på att jag endast sov typ 4 timmar natten innan. Resan hem för Ellen's, gick bra åkte från Norge vid elva på kvällen, kom till göteborg vid tre sen tåget kl 6.07 mot Kalmar och sist ännu ett tåg mot Blomstermåla.
Käkade lite när jag kom hem sen var det dags för städning med mormor, var rätt slut efter det så blev en lugn kväll! Lite telefonsamtal och sen tv innan jag somnade.

Idag, Gjort några ärenden, varit ute en svänf, fixat lite mat. Det blev köttfärs och grönsaker i pita :) Ska se klart luftslottet som sprängdes nu och efter det blir det lite träning, dusch och fixa mig för ikväll ska jag och mamma till öland. Vilket jag ser fram emot berättar senare vad det är för något för vet inte så mycket just nu..

påväg..

Vaknade 03.25 idag, ja det är väl rätt mycket tidigare än vanligt eller hur.. Men Ellen's ä på väg, just nu sitter vi på en buss fortfarande i Sverige och om ett tag är vi förhoppningsvis i Norge! =) Mamma var snäll och gick upp tidigt hon också och skjutsade oss vid halv fem till kalmar där vi tog tåget till Göteborg, framme vid nio och vid tio åkte vi med denna buss! Väl framme ska vi hitta vandrarhemmet, vilket vi kommer göra ;)
som ni märker finns en dator med så antingen kan ni hänga med på min eller ellens blogg, ellenbrehmer.blogg.se! =)

Är förhoppningsfull och glad!

GRATTIS PAPPA!

Hjälpte ju till på ett kalas igår, hade väldigt trevligt och kul. Måste säga att Ellen och jag är ett bra team!=) Stressigt stundtals och mycket disk men tycker det flöt på bra! När vi ska åka hem har det blivit riktigt mörkt och kallt men inte trodde väl jag att man skulle vara tvungen att skrapa rutan. Jodå det var bara att gå ut igen när vi hade satt oss för man såg inte mycket ut. Fixades lätt och snart var vi på hemväg! Somnade nog så fort jag la huvvet på kudden igår, skönt! =)

Uppe skapligt tidigt (8.00) för att ge pappa frukost på sängen eftersom han fyller år idag! :) Nu är mamma,pappa,signe i kyrkan, min gammelfarmor dog i veckan så det är därför annars är vi inte direkt i kyrkan varje söndag.. Blir att fira pappa lite idag med god mat och så där. Ska träffa Ellen en sväng också =) Sen blir det sova tidigt ikväll ;)
Ska en sväng upp till katterna också, sista dagen idag.

9 okt

cyklade upp till katterna på morgonen, gav de mat och kelade sen passade jag på att köra lite styrka medan jag ändå hade värmt upp med cyklingen, släppte ut katterna och cyklade hem igen. Duschen för att bli lite fräsch igen sen fixa käk med brorsan och kollade lite tv, biggest looser sverige.. Nu håller jag på att göra mig färdig för att åka till Mönsterås, där det är kalas som jag och ellen ska hjälpa till på. Så är väl hemma igen någon gång inatt.. Vilket är lite synd för fick veta att kusinerna från Blekinge kommer, mormor och morfar bjuder nämligen på kroppkakor vid fyra och då hinner jag inte träffa dem. =/ hoppas de är kvar en sväng imon! =)
Nu måste jag gå och kolla om jag hittar ett par svarta skor..

bowling med laget

Rolig kväll med laget på Kalmar superbowl.

suddig bild ja! men det är mathilda, linda lewn, ofelia och julia :)


gick ganska mycket bättre än förra helgen :) och lustigt nog gick det bst sista serien..


Mahlin och Lina. det var Lollo, Mahlin och jag på en bana! :) lollo vann men tror inte att jag var långt efter :P



Så här såg jag då ut ikväll. Svart blus från Gina med volanger, jeans från hm..

kusin<3



Kusin Bella är i London, kommer hem inatt om jag minns rätt! Fick ett väldigt fint kort av henne idag! Det är Big ben på bilden. det verkade som om de hade haft det hur bra som helst längtar tills vi träffas så att jag får höra mer! =) När jag fick kortet kom jag att tänka på hur mycket jag tycker om den tjejen alltså! Att vi kommer så bra överens och alltid har så kul, jag känner verkligen att jag kan säga allt till henne och ja.. hon är underbar helt enkelt! Ska nämnas att vi ändå bor ca 13 mil ifrån varandra, vilket är rätt synd, men desto roligare när vi väl träffas! Vilket vi kanske kommer göra imorgon :)

har kört ett litet styrkepass och snart ska jag cykla iväg till katterna för att kolla till dem. Känner verkligen att jag behöver komma igång med träning igen och det börjades idag, gött!

Första gången jag åt tonfisk var med Ellen i Turkiet och till min förvåning var det ju gott, haha så jag får tacka ellen för det. Nämnligen blev det omelett och tonfisk till lunch idag, därför jag kom att tänka på det:P

Bowling och mat i kalmar ikväll med fotbollen ska bli kul! KAnske kommer lite bilder sen vem vet! ;)

7 okt

Kunde inte somna igår, usch låg vaken länge.. var nog för mycket tankar i huvvet tror jag haha. vaknade skapligt tidigt idag.. Är ju hundvakt, vilket inte är alls för jobbigt då han mest ligger och slappar hela tiden. Men snart får jag nog dra med honom ut en sväng. Har gjort lite förberedelser idag också =), kollat lite jobb, plus fixat lite käk till mig och mammma.
Senare bär det av till Kalmar med mamma, hämtar Herman på skolan sen är det dags för att inhandla lite presenter till pappa som fyller år på söndag. Väl hemma igen ska jag åka och ge katterna lite mat och så..

future

Okej lite flummiga tankar här och så men ni kan ju hoppa över stycket om ni vill!
Sitter här och drömmer om framtiden, det finns sååå mycket jag vill göra, drömmer om att få göra! men det känns som om jag inte kommer hinna, haha jag vet jag är ung och har precis tagit studenten, men ändå.. ett av mina närmaste mål och dröm håller på att gå i uppfyllelse. Sen hoppas jag att vi lyckas så att vi i vår kan göra nästa dröm! =) Jag har ju tänkt att jag ska plugga till hösten, men ska jag det? Alltså just nu känner jag mig velig.. är ju en del jag känner att jag vill göra innan jag sätter mig vid skolbänken igen. Jag känner att de sakerna jag vill göra borde göras innan skolan eftersom jag inte tror att jag kommer att kunna eller vilja på samma sätt när jag utbildat mig. Men jag kan ju inte heller vänta för länge med plugget, då tror jag det blir ännu svårare att komma tillbaka.. åh varför ska det vara så svårt att välja, eller veta? Fast jag tror att det kommer bli så bra som det kan bli! Det måste man ju hoppas eller hur?  =)

Har varit en sväng hos mormor och morfar. (tänker på dig morfar)
Efter det en sväng till Susanne eftersom jag nu ska vara kattvakt tors-sön så hälsade på katterna och kollade igenom lite vad som gällde. Hon hade dessutom en supergullllig hundvalp, men den ska inte jag ta hand om.
I eftermiddag ska jag hjälpa mormor att städa. Sen blir det nog att gå en sväng efter det! :)

Hoppas att du har det bättre nu gammelSigne

Bowling palace bilder



En sväng hos tove innan vi åkte!




väntan på bowling :)








Blev en riktigt trevlig kväll! =)

:

Gårdagen:
Kalas med släkten, firades jag och pappa (som snart fyller år) god mat och rätt trevligt att prata med släkten! :)
Lite förfest hos Tove, bowling, palace. Det kommer bilder idag någon gång, förhoppningsvis rätt så snart!

Inte gjort mycket idag och har inga större planer på att göra något stort heller! Tror dock att det får bli en promenix senare!

3 rätters och selfcare =)

Bilder från vår härliga kväll! =)

Crabfishröra på vitlöksrostat bröd till förrätt!



potatis, kotlett, svampsås med paprika och sallad.




Panacotta med bärsås och annans


Ansiktsmask.

Efter all god mat och lite under 3 rättersmåltiden blev det tv-kväll! =) halv åtta hos mig, idol, good luck chuck!
Jättetrevlig dag och kväll! <3

RSS 2.0