Glad midsommar alla! :)

Jag hoppas verkligen att det fina vädret håller i sig i alla fall till kvällen! För jag och tre glada tjejer till drar till Öland runt halv två :) Vet inte riktigt vart vi ska men jag litar på de som fixat allt och tror att det kommer bli en toppenhelg! men vad annars när man är med så goda vänner, då kan det inte bli annat än braa! Ska väl sätta igång och packa vet bara inte vad jag ska ta med mig. Sen får jag väl se till att fixa ngt käk innan vi ska åka. Eftersom familjen ska gå på lunch till mormor och morfar får jag väl då fixa ngt själv och är ju ett tag tills det är dags, det löser sig ska ni se!
Vi kommer att vara sjuka tältet på campingen eftersom vi alla fyra är dunderförkylda, haha
Ha en trevlig helg alla vänner! <3

jobbjobbjobb

Det är vad som har stått på mitt schema de tre senaste dagarna. Start sju på morgonen och sluta vid fyra. tidiga morgnar men det funkar och den här första veckan blev ju kort eftersom jag är ledig torsdag och fredag :)
Får se hur mkt bloggande det kommer bli under dessa veckor jag jobbar, det märker ni. Idag lyxade pappa och jag till det lite och åt på luncherian, mums jättegoda fyllda biffar, sås och potatis och hembakat(tror jag) bröd. sen efter lunch blev det att få sitta i en maskin och jobba hela eftermiddagen. Skräde dessutom upp såna här småsår i pkfingret i morse vilket svider bra kan jag lova. En dag som denna är det inget kul alls att jobba inne i en fabrik, när solen skiner och man inte ser knappt ett enda moln på himlen vill man ju vara ute. men har hunnit med det en stund efter jobbet! =)=)=)
Blev ingen fotbollsträning ör mig ikväll eftersom halsen inte är vad den borde, jag hoppas att den hinner bli bättre innan vi drar til Öland på fredag!

=)=)=)=)=)

HAHA kanske dags att skriva lite.. lovade väl bilder i torsdags men så blev det icke. Har varit en bra helg, studenten är tagen! :) lite tråkigheter men mer roliga saker som hände. Har dragit på mig en riktigt förkylning, eller jag har i alla fall jätteont i halsen, vilket inte är så kul, med tanke på att midsommar närmar sig och jag då ska sova i tält..
Började jobba igår, så det blev att gå upp tidigt för började rean klockan 07.00. Lite segt men okej, sen hemma ca 16.30. kände mig väl lagom seg i kroppen och knoppen igår. kändes lite bättre idag. Olika arbetsuppgifter båda dagarna och idag fick jag sitta i en press och jobba halva dagen. Kanske inget drömjobb men det ger pengar! Ska snart möta upp Tove för lite planering tror jag. inför helgen som kommer då!

nu lite bilder från studenten..









update

okej kanske dags för en uppdatering eller vad sägs.. Har massa bilder från helgen och de dagar som gått nu men har de kommer en annan dag! i alla fall har det varit släktträff, fotboll, student, klassfest och lite skola mellan allt detta. Har alltså hänt en del men jag har int alls haft tid eller lust att sitta här och skriva. Men idag kände jag för det då. Sofi tog studenten igrå och alla andra på stagg så klart! Towe och jag åkte in för att hänga blommor på henne men vi hittade ingen sofi och towe skulle hänga på två tjejer till som inte heller hittades. Men Sofi fick i alla fall sin blomma senare. De hade helt okej väder också men ltie blöta blev vi n'är vi väntade, kom lite regn sådär. Vi tog bussen till Ålem och käkade lite glass :P för att sedan vandra hem till Sofi för hennes. Där vi fick massor av god mat, trevligt! Hoppas hon hade en toppendag! Fick skjuts av Byan och Evelina så åkte vi till Oknö för klassfest, där den redan var i full gång, vi var lite sena.. Mycket trevligt, blev både snack, kubb, lite fotboll och vissa tog sig ett dopp i det kalla vattnet. Vissa frivilligt och andra ändå! En trevlig kväll med klassen! =)
Ska snart bege mig in mot Kalmar för att fira världens bästa Towe till hennes student! Gutt soligt väder idag och jag hoppas att det håller i sig ända till fredag då det är min tur! Fast jag kan inte fatta att jag tar studenten, det känns bara som en vanlig skolavslutning liksom. Men ska bli riktigt kul ändå! =) Ikväll blir det väl hembygdsparken skulle jag tro, med alla treor på skolan.
Om jag hinner kommer det upp bilder här imorgon från diverse händelser!

=)

Dagen





Min dag började med en god frukost och efter det en lång promenad. Mötte morbro och pratade en stunde med honom. Kollade lite ugly Betty, ja gjorde inte allt för mycket, sen blev det dags för lunch. Efter det tog jag tag i bakningen av marängerna som jag ska ha till nästa vecka! Både rosa och några bruna hjärtan blev det. Även om de kanske inte ser så goda och hela ut så smakade de underbart bra! :) Så jag är nöjd och det tog ett bra tag att göra dem, eftersom man ska ha dem i ugnen i ca 40 minuter och det blev ungefär 70-80 maränger! Lugnt ikväll och snart ska jag kolla Smallville med brorsan hade jag tänkt! =)


..

Vaknade för tidigt idag, eftersom jag är ledig kunde jag ju sovit men var som om något gjorde mig orolig så att sömn inte var att tänka på. Okej jag vaknade vid sju, det kanske inte är jättetidigt heller men ändå. Mysfrulle med mammi, kollade på Ugly Betty. Gillar det rätt kul faktiskt! =) Städade mitt rum, vilket var behövligt plus bytte sängkläder. Sen kom mormor på fika, tror hon behövde det. Hon tyckte tydligen att vår altan inte var tillräckligt städad så det var bara att hämta skurspannen och trasor för att tvätta fönster och hyllor och ja allt. Som tur var kom Herman hem tidigt så han fick också hjälpa till. Morfar hälsade också på en stund efter han badat och vi hann inte klart med allt riktigt men det görs ngn annan gång ;)
Jag körde mamma till sjukgymnasten i Mönsterås, satt och läste lite under tiden.. Måste säga att idag känns det riktigt kallt och tråkigt. Men det är lugnt att det är sånt här väder nu bara det blir fint tills slutet av nästa vecka! =)

Känns lite bättre med studenten nu eftersom jag lyckats få ett sommarjobb, vilket i alla fall är en början. Sen får vi se vart det leder men det tar vi då när det kommer!

Ska snart bege mig ut på en promenad i det kalla vädret och ikväll blir det fotboll! =)


kalmar :)

Kort skoldag, rektorerna hade lite snack om vad som kommer ske under studentdagen, efter det lite snack med klassen plus betygssnack med tre lärare. Pratade lite med ena rektorn innan mötet med klassen och jag hoppas verkligen att han gör rätt val! 
Efter allt detta begav vi oss, (ellen och jag) in mot Kalmar för shopping och så.  Agge kunde inte följa med tyvärr, tror hon hade skolgrejer att göra. Har dessutom lämnat in min dator idag och den kommer jag väl återfå någon gång efter att skolan slutat..
Börjar regna på vägen till Kalmar fya, men gjorde väl i och för sig inte jättemycket eftersom vi inte skulle vara så mkt ute. första affären provade vi så mycket parfymer att jag trodde att mitt luktsinne försvunnit till slut haha, men bestämde mig i alla fall för en parfym som jag tror luktar gott! Fixades även glas till champagnefrukosten till studenten och en studenpresent. Inhandlades även en del kläder =) några toppar, två klänningar ett linne ungefär. Vi åt även thai, riktigt gott, har inte ätit det på jättelänge så det satt fint ;) För att vara Ellen och jag så satt vi faktiskt och åt rätt så länge, men det var mysigt. Har helt enkelt varit en perfekt eftermiddag med en underbar vän!! <3

pusss

'

ingen vidare uppdatering här nu men, så är det ibland. Har inte alls mycket i skolan nu, igår gjordes den sista uppgiften alltså att hålla ett tal på svenskan. Och jag tror att det gick helt okej. I alla fall är det skönt att allt skolarbete är över. Dessutom ska jag lämna in min dator imorgon.
Bestämde mig för att gå en sv'ng imorse och mamma ville hänga på, sluatde med att vi gick lite längre än planerat, haha men det är sånt som händer och jag hann ju till skolan ändå. Inte alls mycket jobb i skolan idag, en lektion och det ända vi gjorde var betygssnack och utvärdering. Morgondagen bjuder också bara på en lektion, efter det blir det troligtvis kalmar med Ellen och Agge.
Ikväll blir det fotbollsträning =)


***

Blev inget mer inlägg igår! 
Det var ju match på eftermiddagen och vi mötte då Bäckebo! Tyckte att vi dominerade matchen men det stod 0-0 tills det var kanske 2-4 minuter kvar. Då fick vi hörna som resluterade i mål, och jag fick målet =) kul eftersom jag är back och min enda chans att göra mål är typ på hörnorna. Kände mig rätt slut efter matchen så där som man gör. På kvällen blev det grillning hemma hos morbror, med familj, käkade gott och spelades lite kubb, en mysig kväll helt enkelt!=)

Söndagen: Har planterat lite och rensat land, inte världens roligaste men ville hjälpa mamma eftersom hon inte kan just nu.. Klippte mormors hår och var hos henne och morfar en stund. Käkade lite lunch fast man egentligen inte alls är sugen på mat när det är såhär varmt. Jag håller också på att skriva mitt tal som ska hållas imorgon på svenskan. Blev till slut ett till mamma. Men tycker det är riktigt svårt att skriva ett tal. Får gå ändå vettni! Det har också blivit lite läsning i solen underbart! =) Nu ska jag gå ut igen och njuta!


igår kväll..

    



 


 

Bilder från gårdagens trevliga kväll med dom underbara tjejerna Ellen och Angelica. Först picknick och vi gav oss iväg med filt och det vi skulle äta för att hitta en bra plats, men vart vi än stannade var det något fel, för mycket myggor, myror eller bara jättehögt gräs. Det slutade med att vi satt på min bakgård och åt, men jag tycker att det var lika trevligt i alla fall! :) När vi var mätta och belåtna gick vi upp mot fotbollsplan för att kolla herrarnas match, de spelade mot Böda högby (tror jag) och de vann med 4-2! Efter det gick vi en sväng och hade lite kul i lilla parken i bmåla och sen träffade vi Martin och Thomas och det blev en ganska flummig men rolig pratstund. Till slut frös vi för mkt och gick hem! En riktigt trevlig kcäll blev det iaf! =) pusspåer<3







BIG BANG


Har varit en kul kväll med laget i oskarshamn på Big bang. Vi började med att dansa på dansmattor, ganska svårt men kul och rätt jobbigt. Jag vann första låten ;) sen låg jag väl i mitten alla var rätt jämna så tror det var olika som vann typ hela tiden. Efter det uppvärmda och klara var det dags för lasergame, lagen delades upp utanför och jag blev röd=) så gick vi in och körde och guu va tiden går fort och man blir rejält svettig alltså! och vet ni vad? Det röda laget vann! =)=) På bilden ser ni mitt resultat är väl helt okej nöjd, hade ju bäst träffsäkerhet eller vad det heter och 3:a på poäng, det är väl rätt bra? Efter det begav vi oss mot hamnen och Solemio (stavning..) för att käka pizza och liknande. Är hemma nu i alla fall =)

Imorgon blir det en lagom dag i skolan, tror att jag slutar vid lunch! =) Matte och marknadsföring är väl lektionerna imon, på matten får vi reda på resultatet i nationella proven.. på marknadsföringen ska väl Ellen och jag visa vår film!
hoppas på fint väder imorgon också så att man kan vara ute och ha att gutt!

pussss
.e

sommar


Så tråkigt att man måste åka till skolan en dag som denna! haha men har ändå fått hela förmiddagen ute i solen och ska inte vara jättelänge i skolan heller så jag ska inte klaga. Blev att gå bort till mormor en sväng nu på morgonen med mamma, sola och de fikade. underbart att vara ute!
när klockan är typ halv tolv åker jag och hämtar Ellen sen drar vi till skolan.

e

solsolsol =)

haha måste först bara säga som fortsättning på förra inlägget att Ellen och jag gjorde om filmen igen på en anna dator och var precis färdiga när datorn typ la av och man kunde inte trycka på något.. vilket innebar att filmen försvann och vi måste göra om den IGEN imorgon. haha det är skrattretande var nog inte meningen att vi skulle göra en reklamfilm tror jag!

Älskar solen och jag har tagit vara på den genom att vara ute mkt i eftermiddag, har slappat/ läst och solat en stund men också varit duktig och dammsugat och tvättat bilen, så cyklade jag en sväng med min syrra =) 


. e 

schooool

Skola och fotboll på idrotten imorse! =) riktigt kul, framförallt att få spela med ELLEN igen! härligt väder också det gillas! håltimma typ efter det och nu marknadsföring, där allt inte går Ellens och min väg. vår film går inte att öppna vilket är riktigt tråkigt eftersom vi nu måste göra om den igen innan fredag.. men aja vi har iaf gjort vår redovisning bara filmen kvar här och sen är det nog bara ett tal i svenskan kvar, tror inte att vi har fler upgifter att göra sen. :P
Efter skolan blir det hem och nog ligga en stund i solen och njuta! :)

* e

Matte C

Jahopp nu är det över, nationella provet alltså. satt från halv nio till nu ungefär, men känns inte riktigt bra, kom på en sak nu precis som jag funderade aslänge över när jag satt, lite tråkigt men det kan jag ju inte göra ngt åt ju. Ellen och jag blir kvar i skolan ett tag till, ska göas film och käkas lite mat. Idag bjuds det på broccoligratinerad fiskfilé och potatis. hoppas det smakar bra.
I eftermiddag är det match som gäller och idag ska vi åka till Boda Bruk. Jag ska tagga gärnet senare =) så att det blir en toppen match idag! yes


(bilden kmr från http://goto.glocalnet.net/larsthomee/derivata.html)


* e 

RSS 2.0