Fotbollsdag

Fotbollsträning idag och jag tyckte dagens träning var rolig, blev nästan förvånad över en sak haha. Gick bra också och då blir det ju självklart roligare. Efter det hem och duscha och käka lite och sen åkte mamma och jag för att kolla syrrans matcher i nabben, Gabriel cup! Första matchen jag såg var ingen succé precis men andra var lite roligare och där blev det också vinst för tjejerna. :) När man står bredvid och ser när andra tjejer spelar så vill man bara springa in och hjälpa till haha.  
Håller på att packa eller ja, jag är i stort sett klar tror jag. Imorgon åker jag med familjen till Gotland och vi är borta en vecka. Jag hoppas på soliga dagar på underbara stränder och mys i visby! :)
Puss på er och ha det bäst ses om en vecka ungefär! =)

Ronneby

Japp idag bär det av till Blekinge och Ronneby för att träffa kusinerna där, en av kusinerna fyller dessutom 14 år:) Så GRATTIS Marie=) Hoppas på fint väder idag både i Blekinge och för er som är kvar här!

HAr bott hemma nu i några dagar och det är konstigt hur fort man egentligen kan gå tillbaka till hur det var innan, fast jag bodde ju bara borta i tre veckor men ändå:P Är rätt skönt att sova i sin egen säng igen även om jag saknar kissarna lite!

Lite friidrott också, tittat lite från och till men kollade i onsdags eftersom Nicklas Wiberg tävlade då och han kommer från samma klubb som jag tränar med, kul att han är så duktig. Och väldigt synd att han inte kunde fullfölja på grund av vätskebrist eller matförgiftningen eller vad det nu var. MEn det är ju sånt man inte riktigt kan göra något åt. Kluft fick väl inte riktigt till det men jag tyckte att det var gutt att hon kom till finalen i alla fall. Sen såg jag en svensk kille som kastade slägga och han fick inte ett enda godkänt kast, alltså jag kan inte tänka mig hur han kände sig då. I och för sig är det väl en bragd att ta sig till Em och sen till finalen men ändå. USch stackarn. Vi får väl se om det blir några svenska medaljer i detta EM! :)

KRAM

look of today

Tänkte göra som så många andra och ta en dagens:P

..

Jahopp, det har redan gått tre veckor sedan jag flyttade hit. Shit redan? Städade lite igår och plockade iordning mina saker men har lite kvar idag. Strax ska jag cykla min cykel till Blomstermåla och sen efter lunch typ åker jag tillbaka med pappa, han skulle ändå ett ärende till mönsterås så det passade perfa! =) Sen kommer de hem någon gång i eftermiddag.
Ikväll är det dessutom första fotbolssträningen efter uppehållet. =)




Gismo :)


några bilder från i våras










Näst sista dagen i lägenheten hos kissarna, tiden går snabbt alltså.
Vädret ser rätt så växlande ut idag, satt nyss ute och solade riktigt varmt men nu ser det inte ut att vara någon sol alls utan massa moln..
Har i alla fall tänkt ta mig en lång promenad nu! =)


YES

Det är tur att man har en så snäll pappa som jag ibland. Han följde nämligen med ner för att försöka fixa till allt det tekniska, vilket vi lyckades med. Så nu kan jag se på tv eller sitta vid datorn eller ringa wohoooo=) Nej men allvarligt talat är det rätt tråkigt att vara utan dessa saker så jag är glad att de funkar igen. Plus att jag har min egen dator nu, vilket också känns bra:) Okej det är inte välrdens bästa dator och man kanske undrar varför man köper sin skoldator, men jag trivs med den och den funkar ju än så länge.
Blev nästan en hel dag hos farmor och farfar, farmor lagar bland den godaste maten jag har ätit, sen blev det massa ott efter också. Lite kortspel, vilket min farmor tycker om rätt mycket, men Signe och Herman vann. Efter att vi varit där gick vi till mormor och morfar, ville träffa morfar innan han ska åka iväg imorgon. Sen blev det att åka ner till mönsterås igen och ja nu sitter jag här igen i ensamheten, nästan jag har ju de två gulliga kissarna förstås ;)

KRAM

lite bilder från igår



Ellen fixade kycklingen =)



Njuter av mycker god mat.



Tacokyckling och sallad i tacobröd mummms!






inget funkar

Haha jag är nog rätt oteknisk! Just nu är jag i blomstermåla för att äta lunch med familjen hos farmor och farfar. =) Så då passade jag på  att uppdatera lite här innan vi ska gå. Det är nämligen så att mitt Internet i lägenheten inte fungerar, inte tv heller för den delen och jag vet inte riktigt hur man löser detta. Därför har det inte blivit ngt skrivet här på några dagar. Får se när det blir nästa gång;)
Igår kväll belv det en myskväll med god mat, spel och film och massa gottte! Självklart var mina två goda vänner Ellen och Angelica med<3 När man är med dem är livet bra=)
käkade frukost sprang lite på löpbandet lite styrka dusch köra till bmåla och nu ska vi strax gå.
Vet ni vad, jag har min första egna bil nu :)

KRAM

Lunch



Nu var det dags för lunch, denna förmiddag har nästan gått för fort. haha fast det är väl så att tiden går snabbare när man gör saker. Bara för att skryta lite så har jag städat hela lägenheten, tagit hand om en del kattsaker, sprungit, lagat mat och hunnit med att sola lite också.
Men kände att jag började bli lite hungrig och idag fick det bli pasta och stroganoff, smakar bra för att vara jag som har lagat det:P Sen var jag bara tvungen att göra en god sommarfruktsallad till efterrätt. Ananas, nektariner, hallon och jordgubbar mummma! =)
Om ca en timme kommer Ellen och förhoppningsvis haar vi våra datorer i eftermiddag men då ska vi inte befinna och oss vid dem utan vi åker ut till oknö och badar med Towe och några fler tror jag efter kommunbesöket.

Fick nyss ett samtal över skype från Thailand och de som jag passar katterna åt, men det verkade inte fungera så bra jag hörde ingenting av vad de sa och vet inte om de hörde mig haha.

Nu ska jag käka upp min frukt! ;)

KRAM

en dag med sol och bad

Åkte på morgonen till Öland med familjen, såg väl inte alltför ljust ut, med massor av moln men vi åkte i alla fall och precis när vi lagt upp filten så sprack det upp och blev riktigt varmt och härligt. Blev mycket bad idag, känns som om det nästan var första gången denna sommar som jag badade, visst detta var inte första doppet men innan har det liksom varit ett dopp typ, Idag var det verkligen en hel skön dag med bad och mycket varm sol! =)Det gillas, en bra bok, sol och bad och sen är det ju ett plus om sällskapet är bra då behöver man ingen bok och det behövdes väl egentligen inte idag men har ju börjat läsa en spännnade så var ju tvungen att läsa lite iaf. Men måste erkännna att sista doppet var inte skönt det var nästan kallt men syrran tvingade i mig så var ju itne mkt att välja på än att doppa sig ännu en gång. Lustigt nog med tanke på att jag inte gjort så mkt idag så är jag rätt trött nu så blir nog att halv sova ltie till tv snart sen en skön natts sömn!

KRAM

=)

Kul att träffa familjen igen:) En av dem nämligen syrran ville följa med till Mönsterås så självklart fick hon det. Så nu slipper jag sova ensam inatt. Har väl inte varit världens roligaste och mest händelserika dag, men en dag som denna behövs ibland eller vad säger ni?
Har varit lite hundvakt idag också så Fred (som hunden heter)och jag tog oss en långpromenad under eftermiddagen. Vi fick ju passa på då det var uppehåll för det har ju regnat till och från hela dagen. Egentligen är det väl rätt skönt att det kom lite regn och bara det blir fint väder igen så gör det mig inte mkt att det var lite trist väder idag för det behövs ju oxå! Några vänner till familjen kom på kvällen så det blev grillat och mssa gott med dem och efter det drog signe och jag hit. Vi tittar nu på en film over her dead body, rätt rolig och lite konstig också på något sätt. Den handlar om en död kvinna som försöker hindra en annan kvinna att bli tillsammans med hennes man typ. Får väl se hur det slutar:P

SOV GOTT KRAM

gårdagen =)

Ja som sagt sista dagen på jobbet igår. Lite smått kul att bara jag en sommarjobbare till och en ordinare var kvar till 14 alla andra gick hem vid 12. Blev en lagom lugn eftermiddag sådär och Lena (ordinarie) bjöd på en kaka sådär lite för att fira semester. Okej jag kanske inte har semester men vi kan väl kalla det så! :P
Sen kom då Agge, Chille och Ellen och hämtade upp mig så drog vi till Kalmar. Blev Hansa och modehuset först och det inhandlades en del, vilket ni kan se på bilderna längre ner ;) Vi blev kvar där ett bra tag och det var mys men sen började magarna att kurra och vi var hungriga så in mot stan för att käka thai =) Hon vi betalade till vaar störtskön alltså, haha. Det var god mat och den smakade nog till viss del så bra för att sällskapet var bäst! Satt väl och åt en timma sen skulle Shilan på bio med hennes syster Rezan så vi följde henne dit och efter det drog vi en sväng, sen godis mm på Maxi. Dunkade musik på hög volym på vägen hem och sen en sväng ut till oknö för ett kvälls eller ja nattdopp. Men jag var badkruka och stod på land medan Ellen och Agge badade, det var s'äkert skönt..  Tack för en perfa kväll brudar! <3


Mat på Thai silk! =)


Inköpt igår på modehuset. En kjol, tre toppar, en klännin och en bikinitopp! :)


Klänningen, man vet aldrig vart man kan hitta fina kläder! ;)


Vaknade idag av att Gismo kom och ville kela och gosade mig i ansiktet, usch en blöt kattpuss:P Sen efter bara några minuter hör jag världens knall och förstår att det inte alls är så fint väder idag. Regnet öste ner och det blixtrade och mullrade. Det var bara att hoppa upp och dra ur alla sladdaroch sen blev det en gooo frukost! Har hunnit med att dammsuga lite. Kolla kläderna jag köpte igår och plockat iordning mina kläder mm. Ska åke till Bmåla idag för att träffa familjen lite har inte gjort det på mer än en vecka tror jag.. Eller ja pappa har jag ju pratat med på jobbet varje dag isf men aja ska dit i alla fall och stannar nog där tills ikväll! =)

Vadå grått imorse eller? :P

torsdag

Gårdagen var inte min dag det kan jag lugnt påstå. MEn som tur är var det igår och nu har det varit en ny bättre dag. Bara en dagkvar på jobbet nu.. Idag bjöd chefen på glass gulligt och gott =) Dagen gick rätt fort idag tycker jag men imorgon lär den väl intre gå lika snabbt eftersom det är städning som gäller hela dagen, eller ja jag vet inte om det egentligen finns så mkt kvar att städa eftersom en del städat massa redan idag. men det är ju sånt som man märker hörrni! Efter jobbet idag kom Ellen upp så begav vi oss med en cykel för att möta Angelica och sen ut mot hopptornet, Oknö och där blev det bad. Jag badade dock inte men det verkade som om de tyckte det var skönt i vattnet. Sen cyklade vi hem igen gött med lite träning ;) Blir ju inte  allt för mycket sånt i värmen. Borde ta tag i att mer 'n vad jag gör men har inte haft orken tror jag:P Det kommer väl förhoppningsvis!
I alla fall slutar vi klockan 14 imorgon gött :) Efter det blir det till att fräscha till sig, duschmm alltså. Sen kommer Agge och hämtar upp mig och så åker vi, Ellen och Chille till Kalmar för mys och gott käk=)


KRAM

tisdagen

JObbet gick okej idag, fick rätt bra uppgifter men dock en riktigt smutsig och oljig men det är sånt man får ta:P Efter jobbet gick jag till Konsum och handlade och vem träffar man på där jo världens b'ästa ellen brehmer<3 HAnn med att pratas lite innan hon var tvungen att betjäna kunderna. Sen hem och vet ni vad jag städade. Sen efter det när jag ändå var igång bestämde jag mig för att ta en sväng på löpbandet så då gjorde jagedt. Var riktigt svettigt trots fläktar och så men gutt äre. Efter en kall dusch lagade jag mat och ni ser vad på bilderna, mums=) Jag känner mig som en riktig vuxen eller något nu haha, handlar, städar, lagar mat men aja det är väl vad man är på väg mot. Egentligen kanske inte att bli vuxen om man inte vill se det så men mot självständighet :)
MEn nu är jag redigt hungrig så blir att käka mina pannkakor och frukten! Sen blire att slappa lite och sova för det är ju ännu en tidig morgon imorgon!





KRAM

golf och bad =)







Okej nu är sista veckan på jobbet påbörjad och det är bara fyra dagar kvar. det känns bra och lite dåligt också för efter det är jag ju arbetslös, men det ska bli skönt att få vila upp sig lite sola,bada, träna bara ta dagarna somd e kommer och framförallt få sova längre än 05.45 i veckorna vilket jag inte gör nu! Tycker ändå attdet är helt okej att jobba jag tjänar ju pengar vilket är gött! Så bara att köra på dessa sista dagarna nu!

Kvällen spenderades med Ellen och Agge och vi gick ut till Chille på nynäs men hittade inte henne där. Spelade en omgång med golf och jag kom inte sist i alla fall. Tror nästan att vi slog rekord i flest slag haha men roligt hade vi och det är väl huvudsaken. dessutom hade gullellen med sig lite fika till oss mums! Varma som vi blev efter det tog vi oss med hjälp av Agges racerbil ut till Oknö för att svalka av oss, jag tyckte det var lite för mycket sjögräs för min smak men det gick helt okej att bada en stund i alla fall och visst var man nerkyld i ca 10 minuter innan man var lika varm som innan igen. Ser attdet börjar bli lite kyligare ute för det står 24 grader på termometern dock visar den 31 grader inomhus vilket inte gillas men som tur är finns det ju fläkt! Nu ska jag ta och fixa min lunch till imorgon och sen blir det tv en stund!

KRAM *

Krusentiernska

Åkte till Kalmar då och åt en god picknik med toast och vattenmelon bland annat, satte oss i skuggan kändes alldeles för varmt att sitta i solen att äta. Efter det begav vi oss mot Krusentiernska trädgården för att se Zpanska flugan med Robert Gustavsson, Susanne Reuter mfl. MAn fick sig ett gott skratt då och då i alla fall. Vädret var perfekt under kvällen eftersom alla satt i skugga så var det lagom varmt! Jag tror jag talar för alla (familjen, mormor, morfar) när jag säger att det var en riktigt trevlig kväll med skratt och gott sällskap!
Nu tänker jag kolla in det sista av förlängningen i finalen i fotbollen! OCh sen behöver jag nog sova är rätt trött nu känner jag och det är ju jobb imorgon och det innebär tidig morgon..

Sov gott i värmen :)


hett

Under dagen igår blev det som sagt blomsterrocken, många bra band som spelade men riktigt varmt när man satt och lyssnade. Sen grillning med agge och Ellen <3 gott och mättande! Gick en sväng ner till partytältet på Ellens gård för att kolla in folket där, befann oss uppe på en filt ja vi var väl lite här och där helt enkelt. Till slut gick vi till folkan och satt i öltältet ett tag för att sedan gå in och dänsa=) Jag hade jättekul men varmt var det haha hjälpte ju knappt att gå ut och kyla ner sig. Senare kom även towe loss från plikterna (garderoben) poch kom och dansade med oss oxå =)  

Nu ska jag snart åka ut till Oknö för sol och bad känner att jag inte orkar göra så mkt mer i denna hetta alltså. termometern ute på balkongen står på 32 grader gött ;)
Ikväll blir det Spanska flugan med familjen och mormor, morfar =)

KRAM

*

Sitter just nu ute, har ätit en god frukost med jordgubbar bland annat. Är lite förvånad över att det ändå är så varmt ute för det är ju inte precias soligt nu, rätt grått ute. Hoppas inte på att det blir åska idag, det vore inte kul för blomsterrocken. Som jag för övrigt ska till på eftermiddagen och lyssna på bland annat Saga och tjejerna i Queens of Grace mfl. =) På kvällen blir det grillning och sen in i folkan och ha kul! 

Går dagen helt okej. Grillat på jobbet och de dukade så fint men kanske inte på den bästa platsen, mitt i solen så det stekte rätt fint när vi käkade den goda maten.
Kvällen/ natten spenderades i Kalmar, Tove och Victor bjöd till kansliet där det träffades massa trevliga människor. Både nya och gamla ansikten vilket är roligt! Senare på kvällen begav vi oss till Bistro, dans och så :) En bra kväll tycker jag allt även om jag inte gillade musiken helt men sånt är livet :P

Måste strax åka till bmåla med bilen eftersom pappa ska försöka fixa något som tydligen är sönder..

KRAM

Just d'ja

Haha jag har ju en blogg, okej den är inte världens mest populära men jag vet att det iaf finns några trogna läsare och er har jag ju svikit eller vad man ska säga eftersom jag inte skrivit sen ja jag vet inte men det var väl innan midsommar skulle jag tro..
Kan berättas att midsommarhelgen blev inte som jag förväntat mig men en bra helg i alla fall. Och bara så att alla vet så finns det en hel del stockholmare på Öland under midsommar. Träffade nog bara människor därifrån torr jag. Både på campingen vi bodde på och när vi var i Köpingsvik. Tyvärr mådde jag inte riktigt bra halsen ville inte riktigt bli bra så var väl inte riktigt på topp under helgen men man gör ju det bästa av att eller hur? En bra helg med goooaaa vänner japp!

Annars består mina dagar till största delen av jobb. Jag jobbar på industri och det är inget jag rekommenderar någon att göra, det är inte det roligaste jag gjort i mitt liv precis. Men imon är det sommarfest på jobbet så då bjuds det på grillat och sommartårta =) Och på kvällen bär det av till kalmar för att fira Towe och Victor.


Utsikten från balkongen.

Käk ute :)

Gismo kollar läget!


Jag har fått äran att vara katt och lägenhetsvakt nu och i ca tre veckor framåt. Känns kul att få bo själv faktiskt känna att man får ta lite eget ansvar och göra lite som man vill. Plus att de två kissarna är så underbart mysiga. Sitter här på balkongen har precis käkat och nu sitter jag bara här, myser i det goa vädret och tänkte läsa lite granna. Gött ;)

RSS 2.0