GRATTIS

Stort Grattis till dig Maria på din dag! Önskar dej en toppendag och att du har det bra med familj och så! :)
Ser  fram emot att se er snart igen! KRAM




Tänkte berätta om en liten rolig händelse idag. Klockan 8.40 vaknar jag av att dörrklockan ringer, men ignorerar då jag tänker att de måste vara någon hemma de brukar aldrig lämna så dags. Det fortsätter ringa så okej jag går upp yrvaken, på med tofflor och stapplar bort till dörren medan jag försöker få ögonen att vakna haha. Hör att tvn är på men ingen är ju hemma. I alla fall jag öppnar dörren och där ser jag Diana stå och trampa stressat. Visar sig att hon följt med dem ut för att säga hejdå, men oturligt nog hade C stängt dörren och dianas nycklar sitter på insidan.
Jag gick dock tillbaka till min sköna säng och sov en timme till. Tog tag i lite ärenden och så innan jag hämtade barnen i skolan. Så nu har jag också börjat med lite julshopping! Bra ju! :)
Bueno, snart dags för jobb igen, så se till att jag fpr med mig nog med kläder då det faktiskt blir rätt så rått framåt kvällen här. Det är väldigt fuktigt i luften vilket gör att det nog känns kallare än det är, så på med kläder helt enkelt!

Jag är grym

Ja men ibland får man väl tycka det va? Är stolt att jag klarat det så bra hittills :) Är precis hemkommen från en runda på el muro. Har varit laddad hela dagen för en springtur så såklart gav jag mig ut när jag slutat jobba. Var jätteskönt, började lite lugnt men ökade och höll ett jämnt tempo för att sedan köra några rusher på slutet, älskar att avsluta med det och verkligen ta ut det sista! Körde lite styrka för mage och bröst också när jag ändå var igång. haha är fortfarande lite skakig, känner jag nu när jag skriver, detta trots nerjogg och stretching :P
Det jag är stolt över är att jag överhuvudtaget tar mig ut och springer för jag har aldrig varit den som självmant tar på mig löpardojjorna.. Bara att köra på ju!

Annars har jag haft två jättebra dagar med barnen! Måndagen började sådär, både jag och barnen gick varandra på nerverna tror jag men dessa senaste två dagarna har vi haft riktigt kul och mysigt tillsammans! MOLA! de är ju två helt underbara ungar, kommer bli tråkigt att lämna dem. Vilket jag ju faktiskt snart kommer att göra.. :( Känner dock att det är dags, har ju varit hos familjen ett år och det är nog helt lagom! :)

Nu blir det en härlig dusch och efter det middagen som väntar :) Får se vad hon hittat på för gott idag!

KRAM

sockerbomb

Färdig med morgonpasset :) Har hängt min tvätt, ska strax ta golvet på mitt rum. Just nu sitter jag och äter typ onyttigaste frukosten, en riktigt sockerbomb, men vad gör man när man inte orkar anstränga sog för att rota fram eller laga till nyttig frukost. Min frukost: chokladkuddar fyllda med choklad, rostad macka med philadelfia, naturell yoghurt, colacao och mariekex.. Fy på mig alltså men jaja är ju i alla fall fredag. Blir ut på stan en sväng, träffa lite chicas innan jobbet vid ett. Inget planerat i eftermiddag så får se vad det blir.. jobbar ju långlunch idag.. Senare ikväll är det barnvakt som gäller.
Trevlig helg vänner :)

sommarvärme

Helt galet, när jag gick ut idag möts jag av härlig sommarvärme, jag hade ju såklart tait på mig alldeles för mycket kläder, menar det ska ju inte vara varmt nu! Skulle bort och möta Mika, tog strandvägen och utmed vägen finns så att man kan se hur varmt det är, det visade hela 27°C. Kanske det inte var riktigt så varmt, men solen sken och det var varma vindar. Folk gick i shorts och tshirt och mycket folk ute ochgick i det härliga vädret. :)
Tog en kaffe med Mika och Susie, himla trevligt, vi satt länge och pratade om allt och inget, gilla! Vi gick till ett ställe som ligger utmed el muro och man har utsikt över hela stranden och havet, fint och mysig stämning där inne! Blev sedan en promenad på el muro och ja söndagen är väl inte särskilt innehållsrik men ändå.
Hade en bra lördag, även den spenderades med Susie och Mika, i stort sett all min lediga tid med dem i och för sig, haha! Vi tog shopping och det råkade bli ett par nya skor, är väldigt nöjd. Och nej mamma jag har inte tillräckligt med skor!! Så blev det ju lite dans och så på kvällen, Hade jättekul och träffade massa nytt folk igår :) Både spanska och från andra länder då vi träffa på en grupp som var erasmus. Var folk från, italien, england, tyskland, holland, mexico.. Kul ju!
Ikväll visas första twilight filmen på tv, kollar nog på den och sen sova! :)


bilden är från i somras, då det var riktigt varmt och fullt med folk på playan :)



Grattis pappa på farsdag!! Love you! Hoppas att du har haft en bra dag :) och att mina syskon var snälla ;) haha

friday

Nu tänkte jag styla lite med mina inte alls så grymma spanska skills..

Felicidades Gonzales!(: (fue ayer, ya lo sé, pero bueno..)
Ayer fue el cumple del padre de la familia :) Celebremos con tarta y G y D fueron a cenar. Y hoy por la tarde todos a merendar en una cafeteria con las hermanas de el. Entonces, me quedo en casa y si el hijo no queria, podria ir a cogerle. Pero todo fue bien (creo porque no tenia una llamada) y estuve en casa leyendo, estudie un poco y na. Cuando venian G y B, fui a correr. Ahora una peli y despues a dormir :)
Espero q esta mas o menos correcto..


Jaha vänner ni som inte förstod det där, synd för er ;) haha litegrann om igår och idag!

Har varit grymt seg hela dagen, trots bra med sömn igår och bra med mat, ja jag tycker nog att jag skött allt bra.. Antar att det är så ibland bara. Eftersom det blev lite annorlunda idag på eftermiddagen, genom att familjen gick och fikade med fastrarna och jag avr tvungen att vara tillgänglig ifall B inte skulle vilja vara kvar på cafet. Blev det så att jag kollade en film Keith hette den. Inte den bästa film jag sett men dög till att fördriva tiden. Jag visste ju liksom inte när eller om de skulle ringa efter mig. Slutade med att de inte ringde så när pappan kom hem pratade vi lite om hur vi ska göra när jag slutar om deras framtida au pair som de inte börjat leta än dock och såna saker. Kände att jag måste ut. Hade huvudvärk och var fortfarande seg så på med träningskläder. Tänkte att nu på kvällen (klockan 20) är det väl kallt men nöjde mej med tights, linne, långarmad t-shirt, tjocktröja och halsduk. Hade dock inte behövt allt det märkte jag när jag sedan kom ut. Sprang en sväng på el muro, slutade väl med en runda på ca 30 minuter lugn jogg. Det var skönt och välbehövligt. Kom hem igen, utan huvudvärk och med mer och positiv energi. Tog en dusch och när jag är klar undrar C om vi ska leka lite och ja varför inte. Så lite lek innan middagen och nu sitter jag här. Har hundramiljontals tankar som snurrar och det gör mig galen.. haha men jag ska nog lyckas reda ut en del, hoppas jag!

KRAM

run run run

Fifasen vilket för mig köttarpass! Hittade på massa härliga backar att kötta på i :) Tog sällis hem till Mika efter jag jobbat lunch för att sedan ta en promenad tillbaka men kände återigen att nej jag vill springa. Hallå när har jag någonsin känt för att springa..? Typ aldrig, men jag klagar inte. Jag tog mig upp till ett grönområde där jag brukar gå men har aldrig tänkt på att det finns massa backar hit och dit där som är perfekta för lite träning. Så jag körde på och en man cyklade runt och runt och gav mig peppande ord då vi möttes ett antal gånger. Det är typ olika nivåer och småvägar hit och dit där uppe så våra vägar korsades ett antal gånger. Hans kommentarer: (på svenska nu då;) ) Kämpa på, såg att du är stark, kom igen tryck på uppför backen och typ bra jobbat tjejen! Haha härligt ju :) Sen tog jag och sprang ner från höjden, gjorde lite spänsthopp på ett ben i trappor för att sedan jogga hemåt på strandpromenaden. Väl hemma var benen sådär lagom sega och trötta! Nu blir det ett äppel, läsa lite och snart dags för jobb igen!



Ikväll blir det middag hos Bella, tysk tjej. Hon fyller år idag så ska fira henne! :)

KRAM

7 november

Ännu en ny vecka. Tog mig lite sovmorgon, skönt! Vaknar upp och det regnar, sånt där tråkigt småregn. Hade ändå lite extrauppgifter idag på morgonen så gör väl inte så mkt men hej man föredrar ju bra väder, typ soool! :) Blir en promenad i eftermiddag istället. Jobbar dessutom lång lunch idag så har inte så mycket tid men en promenad hinns alltid med!
Helgen har varit bra trots tråkigt väder och regn. Vi aupairtjejer spenderade lördagen i shoppingcentret, dock inget nytt inhandlat för min del. Vi hade en mysig och rolig dag följt av lite dans och roligt på kvällen :) Sa hej då till Vicky som åker hem till Australien denna veckan. Hon bor i Aviles som är ca 30 minuter härifrån så kommer inte hinna träffa henne mer inann hon åker. Tråkigt att hon åker hem, en jättetrevlig tjej :)

4 november

STORT GRATTIS TILL MORFAR SOM FYLLDE 65 ÅR IGÅR!! BAMSEKRAM TILL DIG <3






Idag är det ju upp tidigt som gäller, tyckte att det var skönt att komma upp. Klart jag var trött, men sen är man igång och så. Åt frukost länge när jag kom hem. Innan jag gick hem passade jag dock på att uträtta lite saker. Tvungen att handla mm. Efter frukosten och mina uppgifter, kolla jag lite på svenska program när jag kände att nej varför sitter jag här och  glor full av energi. Så på med träningskläder och ut och sprang gjorde jag istället. Mycket folk på el muro men jag kunde springa utan problem. Sen dags att jobba igen. De skötte sig bra vid lunchen även om de inte var så matglada idag.. En promenad efter lunch först inåt stan en bit och strandpromenaden på hemvägen. Satte mig vid en av trapporna en stund. Såg regnbågen och bara njöt en stund. En hel del surfare i vattnet också. När jag suttit en stund kommer någon och klappar mig i huvudet uppifrån el muro, lagom rädd kollar jag upp och ser att det är Mika. ÄVen hon var ute på en promenad så sitter och pratar lite med henne innan vi ger oss av hemåt igen. Hon är ledig tors-sön denna veckan. Lite lyx sådär :) Ikväll är  det barnvakt som gäller för min del och imorgon ska alla vi tjejer träffas och umgås under dagen. Blir troligtvis shopping, kaffe. Behöver inte vara så märkvärdigt, vi har alltid kul tillsammans i alla fall :)


RSS 2.0