usch

Jag kan väl tycka att detta tjat om vädret kan bli för mkt, men ändå kan jag inte sluta tjata om det själv. Liksom hallå!!! När ska värmen och det fina vädret komma, visst vi fick väl några dagar, men medeltemperaturen borde väl vara högre än vad den är nu eller? Jag menar det är ca 10 grader om dagarna usch och fy! Idag hade vi redovisning på info&layout och en tjej pratade om hur underbart Sverige är och att vi borde uppskatta landet lite mer, och ja visst är det väl fint och så här, men för min del tycker jag att klimatet är för kallt ibland och att det kanske är därför man vill ta en paus i varmare breddgrader, eller önskar att man gjorde iaf! 
För övrigt gick mina redovisníngar helt okej idag, både int. ekonomi och layouten =) känns riktigt bra att vara av med ännu två saker, plus att jag fick göra min opponiering idag så det är också klart! wihooo
Men imorgon är det nationella i matte och jag ska erkänna att jag har pluggat lite nu i eftermiddags men jag vet faktiskt inte hur mkt som egentligen har fastnat. mitt huvud känns iaf riktigt tungt nu haha, så det borde väl betyda att jag arbetat lite?
Fick köra syrran till sin träning i Kalmar, så det var under tiden hon tränade som jag kollade matten.När jag väl var i hallen kände jag att jag nog saknar friidrotten litegrann, har ju inte tränat på jag vet inte hur länge pga av lite olika orsaker, men jag saknar tisdagarna med Hasse, Elin och de andra. Får se när det blir igen.
Blev sjönsång på vägen hem båda två sjunger otroligt vackert när vi vill! ;) tycker om dig syster<3 

Måste också tillägga att jag blev rent lycklig idag, lite töntigt kanske. men såg en kille och vad han gör för en grupp människor. Det var bara så snällt och gulligt!

* e


mors dag


Idag är det mors dag, jag och mina syskon firade mamma med frukost på sängen och lite presenter imorse. hoppas hon blev glad, men det tror jag. Sen ringde mormor och ville cykla en runda så Herman och jag följde med en sväng på grusvägarna i skogen. BLev väl en tur på lite mer än en timme. Plockade även en bukett med en av mammas favvoblommor, liljekonvaljer. eftersom det är hennes dag och så men när vi stannade för att plocka blev man nästan uppäten av alla mygg i skogen, usch de är inte alls mina favoritdjur kan jag inte påstå. särskilt inte när man ska sova och hör deras surrande höga ljud, fy tusan! Aja nog om det hade tänkt springa en runda idag men fick bli cykelturen istället, har en del plugg att göra också som vanligt, det är två redovisningar imon, internationell ekonomi, och information och layout. Måste fixa en ppt  och vad jag ska säga å lite. sen måste jag plugga lite matte och ja det får nog räcka idag. Ikväll blir det till mormor och morfar på lite käk också =)

* e

kvällen...

Precis ätit, grillades korv, vilket inte alls är min favorit. tycker knappt att det går att äta så stekte mig lite potatis och åt korvbröd.. fick besök av mormor och morfar är påväg men jag ska ju snart bege mig med tayyan och ellen för att möta agge i mås =) gjorde även lite fruktsallad men den äts när jag kommer hem, mums. (om det inte blir alltför sent :P)
Fick ett mindre roligt besked idag, men det behöver inte vara så dåligt. det vet jag först på måndag och jag håller alla tummar för att det ska gå så bra det bara kan!
Satt och kollade lite på platsbanken förut också, finns lite jobb jag nog ska söka, men det känns ganska hopplöst, verkar som om alla får jobb utom jag. men bara att fortsätta söka och så blir det väl min tur också någon gång! något som också känns lite jobbigt är att tiden går för fort, det är bara 3 veckor kvar till studenten. Ska bli såå skönt men som sagt har jag ju inget jobb så på så sätt känns det inte alls kul. Men jag är positiv och tror att allt kommer lösa sig, tror på att man ska tro på det man vill och så vidare :P
Nu ska jag messa Ellen och säga att jag är klar så att vi kan åka!

'



Bilder från Ellens och mitt lilla projekt som ska bli en liten film hade vi tänkt oss. Ämnet är marknadsföring och vi har ett eget påhittat företag i ämnet och vår uppgift var att göra en kampanj då..ganska kul och ännu roligare om filmen blir lyckad, men det tror jag för jag har ju Ellen proffset brehmer vid min sida! =) ni kan ju gissa vad vi har för företag, med tanke på vad ni ser för bilder :P

en rätt lugn dag, matte på morgon okej det var väl inte lugnt precis men, sen filmade vi lite och tog lite bilder, eftersom vi inte vet om kommer lyckas med filmen tog vi även bilder då. sen lunch och idag var det god mat, fick grönsaksbiffar som smakade riktigt bra !=) förberedde mig sedan på lunchen för den kommande opponeringen som var på nästa lektion, men kommer dit och halva klassen är inte där, visst jag skulle opponera på marcus arbete, men det skulle vara två till i vår grupp och han och jag var de enda två som var där enligt de par vi blivit indelade i. så det blir på onsdag istället, men är ju klar så går ju lika bra då men hade vart skönt at bli av med det..

Snart om ca en timme bär det av mot Blomstermåla med pappa, får se vad jag tar mig för sen, men ikväll blir det i alla fall Mönsterås med Ellen och Agge! ser vi fram emot :)

* e

*


Som sagt blev det städning igår. farmor och farfar har sålt sin lilla stuga, så pappa, Herman och jag kämpade på för att få det så rent och fint som vi kunde eftersom köparna ska flytta in snart! blev putsning av fönster, torka ur alla köksskåp, ugn, diska, dammsuga, torka golv ja det var nog allt! : P Tycker det ar bade skont och kul att de har flyttat till bmala nu och att det inte ens tar fem min att ga till dem! =)
imorse kom mormor och vi gav oss av till oland forst for hon skulle ha blommor men sen kalmar och lite shopping. mamma och signe var ocksa med, mys! jag hittade inte mkt men blev en troja ialla fall.
lite plugg som ska goras till imon, opponering pa svenskan men ar i stort sett klar, utvardering till projektarbetet, hade tankt kolla lite matte ocksa eftersom det ar nationella pa tisdag men det far nog bli en annan dag..
Har precis varit i monsteras och spelat fotboll, var installd pa en riktig fystraning eftersom kjell lovat det i tisdags men var ganska lugnt och avslutade med spel mot 96 tjejerna, och vi vann! var en rolig traning ikvall! men nu ska jag kaka lite kyckling och ris mums! 

*e

onsdaaag


Fick köra bil till skolan idag =) skönt men blev ändå lite sen för att de är nedrans lamporna aldrig vill slockna och hade jag skitit i det hade jag väl inte ens kommit hem sen. Men sen in i sporthallen och några småkillar frågar om jag känner de killarna utanför som spelar basket och jag svarar att nej det gör jag inte. då säger en av killarna " bra för annars hade du varit en nörd" haha de kanske var tio år gamla eller ngt sånt pojkarna. Sen hade mackan och denis sin lektion, basket. inte min favorit men var en helt okej lektion. håltimma nu, blir väl lite plugg med Ellen sen maarknadsföring och sen hem en sväng innan jag ska ut till oknö för att hjälpa farmor och farfar med att städa deras stuga där ute!
see yaa

dagen



Vad har det varit för väder idag undrar jag? ena sekunden soligt och ganska varmt för att i nästa bli helt grått, kallt och ösa ner regn från himlen. Kan ju bestämma sig tycker jag!
Fick en liten sovmorgon idag eftersom Ellen och jag kämpade på i fredags för att bli klara med en kurs så nu slipper vi naturkunskap och har då sovmorgon tisdagar och slutar tidigare på fredagar vilket känns rätt bra! =) blev också klar efter lite slit med arbetet i internationell ekonomi som skickades in idag, skönt!
Vi hade en föreläsare på besök idag också som alla treor var och lyssnade på, han hette Bob Hansson (tror jag..) en rätt speciell och delvis rolig timme blev det. Kul med lite annat än skola hela tiden om inte annat.
Fotbollsträning var det ikväll och det var ganska dåligt med folk kändes det som, men jag vet inte. Blev en hel del fys och så idag men det kändes gött. Blev dock väldigt blöt och ganska smutsig efter situps och armhävningarna, plus snabbstarter i gräset och såklart kom det ju regn även under kvällen. men är hemma och har duschat, käkat lax och sett ugly betty och nu tror jag att jag ska läsa en tidning eller se en film eller nåt. well see :)

Bloggen känns inte så rolig ännu men jag hoppas att det blir ändring på det snarast, ska bara lära mig hur och sådär..

gonatt

ny blogg! =)

Dags för mig också att uppdatera till en annan blogg. så nu kan man ju kommentera mm om man vill också! =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0