framme

SÅ från och med idag och en tid framöver är detta en blogg om mitt liv som au pair i norra Spanien, read and enjoy! ;)
En tidig morgon idag, jag steg upp klockan 4.00 och sen till Arlanda för att checka in bagaget. Allt gick jättebra och behövde inte alls så länge i kö. Åt frukosten som jag fått med, en rätt torr macka, men det funkade. Blev stoppad i säkerhetskontrollen, på grund av mina skor så av med dem och så fick jag gå där i bara strumporna.. Hittade till min gate och så var det ju bara att vänta. Inte särskilt många som skulle med så fanns mycket plats på planet. Efter lite sömn och läsning var jag framme i Barcelona för att byta flyg. Fick vänta i nästan två timmar men hann jag ju äta lite. Så till slut landade jag i Asturien och Oviedo där mamman mötte upp mig och vi åkte "hem". En väldigt trevlig tjej som är lätt att prata med och jag känner mig väldigt välkommen! När vi kom till lägenheten möttes vi av resten av familjen. En rundvisning, lite mat, lite knacklig spanska med pappan och lite tv. Mamman har visat runt mig litegrann, vi var nog ute typ två timmar och gick och nu är jag rätt trött. Är så mycket att ta in. Men allt är väldigt vackert här och vädret betydligt skönare än i Sverige. När jag landade var det 15° och sol, när vi var ute regnade det något men det var ändå varmt så här behövdes ingen vinterjacka precis.. Om ett tag blir det lite mat och jag kommer nog somna rätt tidigt ikväll.


Så att ni får se lite av rummet.. har ännu inte hört vad de tycker om att visa bilder på internet så då får ni stå ut med en trött bild på mig.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du ska bara veta hur skönt det känns att du är framme välbehållen och känner dig välkommen i familjen! Hoppas det fortsätter så, jag tänker på dig! LOVE

2011-01-08 @ 19:46:17
URL: http://ellenbrehmer.blogg.se/
Postat av: elin

Haha jag fick också ta av mig mina stövlar idag :P Lycka till nu Ellen! Jag kommer läsa din blogg :) Kram

2011-01-08 @ 21:55:21
URL: http://elinaupairmarbella.blogspot.com/
Postat av: Saga

Låter ju alldeles alldeles underbart! :D

2011-01-09 @ 13:50:53
Postat av: Ellen

Ellen: Tack det hoppas jag också! <3



Elin: haha jaha, det kändes lite dumt att gå omkring där i strumpor men vad skulle man göra :P gör gärna det KRam



Saga: Ja visst gör det och det är det ;)

2011-01-09 @ 15:46:45
URL: http://ekaarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0