en händelserik lördag

Hade en mycket bra dag igår, dagen var lång men endå gick tiden så sjukt fort. Vi hann med att göra massa saker och ja en väldigt trevlig dag helt enkelt.
Kan börja med att säga att i fredags så fick jag dottern att äta frukt!! Känner mig lagom stolt, okej hon fick kväljningar och hon åt inte alls mycket sög väl mest i sig juicen från apelsinen men i alla fall. Och eftersom hon åt frukt så ville hennes mamma ge henne en belöning som hon då fick igår..
Vi började med att leka inne en stund, byggde en liten bur till hennes gosekanin :P Så kom ju morfarn en stund och han hade med sig lite presenter, jag fick ett lejon :P Så kom då belöningen vilket var att gå till stranden och leka och jag var ju inte precis sen att nappa på den idén! Så jag och barnen gick dit, dottern fiskade och fångade kräftor medan sonen och jag lekte i sanden och han sprang omkring i vattnet :)
vart ju tvungen att känna på det kalla vattnet...
Så kom pappan och tog över när jag slutade så jag gick och mötte Mika för lite picknick i det härliga vädret. Sen drog vi till café där vi träffade på lite spanska vänner, så satt och pratade med dem en stund, trevligt! Gick en runda på strandpromenaden, solade gick till ännu ett cafe. Så gick vi och hämtade hennes saker och köpte mat till kvällen, blev kycklingbaguette :) Sen hem till mig för mat och sen utgång. Vi hade tur med vädret och kunde gå till trapporna innan vi gick till klubbarna. På trapporna samlas massa folk och är mkt trevligt :) Hade dessutom en bra natt med mycket dans :)

Söndagen har ännu inte bjudit på särskilt mycket. Kollat vänner, gjort klart min spanska... inget intressant. Om ngn timme blir det väl en kaffe och ikväll ska vi feta oss med kebab, looking forward :)

Hoppas ni alla haft en bra helg! =)

Kommentarer
Postat av: mammi

Underbart snart vräker hon i sej alla frukter, kämpa på! din helg låter toppen, det har vår också varit.

pussokram

2011-04-11 @ 15:34:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0